Business

Design de ambalaj pentru produsele tale

opțiuni de design de ambalaj

Ambalajele strălucitoare, atrăgătoare, joacă un rol decisiv în decizia consumatorului de a cumpăra un produs. Designul de ambalaj este cel care influențează formarea unei percepții pozitive asupra produsului, de către publicul utilizator, și prin urmare, Agenția de branding Armeanu oferă servicii de design de ambalaj, dezvoltând  designul ambalajelor  și etichetelor, alege doar cele mai pozitive și extraordinare soluții. Designul ambalajului și al etichetelor ar trebui să fie nu numai luminos, ci și informativ, deoarece un astfel de design va deveni un avantaj competitiv al companiei. Deținând informații despre filosofia mărcii și politica sa de prețuri, consumatorul are mai multe șanse să simtă încredere într-o anumită marcă.

În funcție de numărul de opțiuni comandate, dezvoltarea unei etichete sau a unui design de ambalaj nu va dura mult timp. Oricare ar fi volumul de lucru însă, proiectul va fi finalizat într-un interval de timp prestabilit și ținând cont de toate dorințele clientului. Calitatea la un preț accesibil este unul dintre principiile de afaceri ale agenției de branding.

Design de ambalaj – Garanție unică

Cel mai important criteriu pentru ambalaje și etichete de înaltă calitate este unicitatea acestuia. Designul acestei categorii nu poate fi repetitiv. Datorită designului unic al ambalajului, identitatea mărcii, atunci când este corelată cu o imagine specifică, devine sută la sută și intenționată. Ambalajul mărfurilor este cel care joacă rolul unui fel de comutare între companie (marca comercială) și publicul utilizator. Primul contact vizual are scopul de a oferi companiei și/sau produselor sale, recunoaștere. Sarcina principală a ambalajelor prezentabile este, în primul rând, de a facilita vânzarea produselor.

Agenţia de branding Armeanu dezvoltă designul ambalajelor ţinând cont de materialul de aplicare. Îți vor fi oferite cele mai bune opțiuni de design de ambalaj, în ceea ce privește potrivirea logică a culorilor și costul tipăririi acestor ambalaje sau etichete. De exemplu, pentru reclama cafelei, ar fi logic să se folosească nuanțe de bej și maro. Dar chiar și cu un set clasic de vopsele, soluția aleasă de echipa de creație a agenției de branding, va fi originală și eficientă.

O altă calitate distinctivă a designului ambalajului este percepția pozitivă. Designul de ambalaj creat de agenția de branding, arată în cea mai bună lumină posibilă scopul produselor. De asemenea, evocă consumatorilor emoții pozitive, care sunt cheia unei reclame de succes, iar în 80% din cazuri – tot motivul pentru a face o achiziție „emoționantă”.

Echipa de creație a agenției de branding, efectuează în mod necesar o analiză preliminară a ideii companiei clientului, deoarece evaluează în mod adecvat importanța unui design de ambalaj luminos, elegant și eficient. Mai ales în condițiile suprasaturării oricărei nișe a pieței moderne cu mărfuri.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top