Curierul de Iasi

Două asociaţii ecologice vor planta aproximativ 200 de puieţi pe 2 aprilie în zona C.A. Rosetti

Pe 2 aprilie 2011, începând cu ora 10, Asociația Mai Bine și Asociația TERIS organizează acțiunea IaȘi Plantează. Aceasta face parte din ediția a cincea a proiectului IaȘi Reciclează, implementat în parteneriat cu organizațiile Recolamp și Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieți vor fi plantați la ieșirea din Iași, într-o zonă cu risc de alunecări de teren de lângă bulevardul C. A. Rosetti, în apropierea pârâului Cacaina.

Acțiunea este organizată cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iași S.A., care va oferi materialul săditor, va pune la dispoziție uneltele necesare plantării și va oferi asistență tehnică.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul proiectului www.iasirecicleaza.ro, unde se găsesc mai multe informații despre această activitate.

IaȘi Reciclează este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului Iași. În cadrul ediției din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Colțul verde – un concurs între licee, evenimente Gustă Slow, sesiuni informative, ateliere de cultură civică contemporană, plantări, proiecții de filme și concursuri online.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top