Stiri

Există cu adevărat o legătură între felul în care te îmbraci și încrederea de sine?

Încrederea în propria persoană este una dintre cele mai valoroase caracteristici pe care le poate avea cineva. Acest lucru se datorează faptului că încrederea te ajută atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu siguranță ai observat că, de obicei, oamenii care au cu adevărat încredere în ei, au mai mult succes în viață, duc un trai mai prosper și mai liniștit. Pe lângă nenumăratele fațete care construiesc o persoană încrezătoare, aspectul fizic joacă un rol vital. 

Află în continuare care este legătura dintre aspectul fizic și încrederea de sine

Încrederea și imaginea pe care o prezinți celorlalți se află în legătură datorită faptului că omul își formează un anumit grad de încredere bazându-se pe feedback-ul și validarea pe care le primește de la cei cu care interacționează. 

Cu siguranță ai cel puțin o ținută în care te simți încrezătoare și pe care o îmbraci atunci când trebuie să participi la o ședință sau în alte contexte în care vrei să te impui. Ei bine, de ce nu ai avea garderoba plină de asemenea articole vestimentare? De ce nu te-ai simți zilnic încrezătoare în propriile forțe?

Dacă în fiecare dimineață alegi din dulap haine care nu te avantajează și care nici măcar nu te fac să te simți comod, este foarte puțin probabil să ai parte de o zi cu adevărat bună. Stilul tău personal este o extensie a personalității tale. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să te îmbraci la fel ca toată lumea, ci trebuie să descoperi care este stilul tău – piesele forte în care te simți cu adevărat bine. 

Felul în care te prezinți le spune celor din jur cine ești. Dacă te vei îmbrăca precum o femeie de succes, așa te vor percepe și oamenii din jur. Mai mult decât atât, dacă te vei îmbrăca așa, vei căpăta mai multă încredere în tine pentru că vei începe să „mimezi” comportamentul unei femei de succes. 

Persoanele care arată bine, radiază o anumită energie pozitivă și cei din jur sunt atrași de acest lucru. De asemenea, persoanele încrezătoare reușesc să facă mai bine față stresului (în acest articol poți descoperi alte metode care te vor ajuta să elimini stresul). Femeile care încep să se îmbrace bine zilnic, consideră că sunt tratate cu mai mult respect.

Bineînțeles, stilul personal nu constă doar în hainele pe care le porți. Contează, de asemenea:

  • accesoriile
  • postura
  • felul în care îți aranjezi părul
  • parfumul pe care îl porți
  • limbajul corpului
  • tonul vocii

Persoanele încrezătoare sunt conștiente adesea de faptul că nu e nevoie să existe o ocazie specială pentru ca ele să aranjeze, să se îmbrace frumos. Aceste femei au adesea o garderobă înțesată cu haine de calitate, botine elegante, tocuri, accesorii și poșete valoroase. Majoritatea articolelor regăsite în dressingul lor sunt clasice, simple, care nu ies „din trend”, nu se demodează după un sezon și pot fi asortate cu ușurință. În magazinul online Modlet vei găsi încălțăminte de calitate din piele naturală, perfectă pentru a-ți construi o garderobă timeless.

Vei vedea că în momentul în care începi să ai mai multă grijă de propriul corp, atât prin sport, alimentație, odihnă, cât și prin felul în care te îmbraci și te porți în societate, nivelul încrederii va crește și te vei simți mult mai bine!

Sursa foto: shutterstock.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top