Evenimente

Fake Fashion Party @ Club Office, 23 aprilie

web20fake1Vineri 23 aprilie 2010, incepand cu ora 23:00 Office Lounge Iasi oraganizeaza odata cu venirea caldurii, focarului de fizte si talente “Fake Fashion Party“.
Nu trebuie decat sa iti iei tot haurul de acasa, tricoul Harmani, blugii Diezel de 120 cp, adidasii Mike si fesul Abidas… aaa si sa nu uitam de ochelrii de soare Daniel & Gabi si ai toate sansele sa fii primit printre noi la petrecere.
Sa nu uitam si domnisoare care isi pot inchiria mersul de pe Fashion Tv.
Multi dintre noi chiar sunt curiosi cum e viata de cocalar, cum e sa porti haine de cocalar, cum e sa te dai mare cu tricoul Harmani cumparat de mama de la toneta din statia de tramvai.
Noi ne-am gandit sa iti dam sansa sa te afirmi cu cele mai fake haine, cu cea mai talentata atitudine si sa te simti pentru o noapte cocalar.
Impresioneaza-ti pitzipoaca cu un Red Bull daca vrei sa o faci sa tremure si du-o la orgasm cu mirosul tau de whisky si transpiratie.
Daca esti in pana de ideei si nu stii cum sa te imbraci, cocalari.com are peste 2000 de trenduri lansate pana in prezent.
Acesta petrecere este un pamflet sau o piesa de teatru care sigur nu va fi uitata niciodata, iar ca noi sa nu uitam niciodata de tine vom face un ablum cu poze cu cei mai cocalari dintre cocalari.
La aceasta petrecere va fi prezent Recuperatorul de Cocalari ce va sta undercover, iar la mijlocul petrecerii va alege cocalarul si pitzipoanca ce vor primi cate un tricou marca cocalari.com si cate o sampanie din partea Office Lounge Iasi.

web20fake1

Facebook Comments Box

7 Comments

7 Comments

 1. Alex

  April 20, 2010 at 8:24 pm

  Daca s-a ajuns pana aici inseamna ca imaginatiile de manager sunt de natura moarta …. de asta suntem pe ultimul loc in “Cluburi si Muzica” de calitate … parerea mea … e ca, cine se duce acolo da dovada natura caracterului sau de copil needucat … vad ca voi managerii sunteti in stare sa faceti si “boschet Night Party” doar sa iasa bani … sunteti de toata zeama …. cum e si vorba aia … “Mie jena mie de jena ta”

 2. Recuperatorul

  April 20, 2010 at 10:07 pm

  Hahaha cati jurnalisti nedescoperiti sunt. Esti de toata jena . Cocalari are de 100 de ori mai multi cititori decat ziarul asta FAKE .

  Mare om, mare caracter.

  Mergi in Skin si bea MOKA :))

 3. Recuperatorul

  April 20, 2010 at 10:13 pm

  Ps : Este petrecerea mea , nu ai nici o calitate de jurnalist.
  Pot, deci imi permit.

 4. Razvan

  April 21, 2010 at 1:09 pm

  ideea mi se pare ok…e mereu loc sa faci caterinca de cocalari… cn se simte sa taca …

 5. Alex

  April 21, 2010 at 6:30 pm

  nu merg in skin si in cluburi in care merg cocalariii si daca voi spuneti ca e loc de caterinca de cocalari .. voi sunteti mai cocalari ca ei 😉 o zi buna

 6. Alex

  April 21, 2010 at 6:33 pm

  si are mai multi cititori stii de ce ? pt ca in romania prostia depaseste limitele foarte bine ca altii speculeaza chestia asta facand “bani” dar din pacate ce a ramas din tara asta se vede petreceri de genu si emisiuni la care sincer nici nu as mai deschide televizorul

 7. Recu

  April 21, 2010 at 9:21 pm

  Imi pare rau, te consideram un pusti inteligent.

  Succesuri cu site-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top