Evenimente

Graffiti Show @ ERA Shopping Park, 23 octombrie

martor-eraiasi_graffiti_poster_10x18_1-10ERA Shopping Park dedica prima zi din acest weekend, sambata 23 octombrie, artei urbane in cele mai interesante manifestari ale sale. Astfel, toti iesenii se vor putea distra cu un concurs inedit de graffitti, reprezentatii incendiare de streetdance si ore intregi de muzica antrenanta. In plus, cei care se implica activ in alegerea celui mai talentat desenator vor castiga unul dintre cele 100 de premii instant puse la bataie de ERA.
Sambata, incepand cu ora 14:00, 4 grafferi profesionisti isi vor pune la incercare maiestria intr-un concurs care va dura nu mai putin de 5 ore. Ei vor folosi peste 100 de spray-uri de vopsea de diferite culori pentru a desena pe 50 de metri patrati de perete in interiorul galeriei. Cei care vor juriza acest concurs si vor acorda premiul pentru cel mai bun graffer sunt un artist grafic cunoscut la nivel regional, un reprezentant al ERA Shopping Park si un membru al presei iesene. In plus, toti cei care acorda un vot pentru unul dintre participantii la concurs vor primi pe loc unul dintre cele 100 de premii oferite de ERA: un DVD, sau pentru cei mici, o jucarie de plus.
Surprizele nu se opresc insa aici! Trupa ieseana de street dance Iazyges va veni la ERA Shopping Park si va sustine de-a lungul celor 5 ore de concurs mai multe reprezentatii incendiare de dans. Cei 6 tineri membri ai trupei de dans vor pune in scena o poveste complexa si impresionanta exprimata prin miscari de dans si completata cu proiectii de imagini. In plus, muzica va rasuna pe toata durata concursului si ii va indemna pe toti cei prezenti la distractie si voie buna.

[fblikebutton]
martor-eraiasi_graffiti_poster_10x18_1-10

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Graffiti Show @ERA Shopping Park, 23 octombrie | IA(SI)VEZI.com Zilnic pentru Tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top