Stiri

Haine și flori pentru ziua de naștere! Învață să faci cadouri fără cusur

Femeilor le-a plăcut dintotdeauna hainele înflorate și buchetele de flori. Astfel, de ziua lor această combinație de cadou este mereu potrivită. Chiar dacă tendințele vestimentare sunt în continua schimbare, hainele cu imprimeuri florale sunt prezente mereu în colecțiile vestimentare. Modele inspirate din natură sunt specifice feminine și arată extraordinar pe haine.

Învață să alegi hainele potrivite și comanda flori speciale pentru ziua de naștere a cuiva drag de la Maison d’or unde o întreagă colecție așteaptă să fie descoperită.

Pentru început, alege floarea potrivită

Pentru a alege cel mai potrivit imprimeu floral trebuie pentru început să alegi dimensiunea potrivită a florilor. De regulă, imprimeurile cu flori mari sunt cel mai greu de purtat pentru că atrag atenția. Astfel, dacă nu vrei să ieși în evidență, evită fustele și rochiile cu flori mari și alege-le pe cele de dimensiuni mici.

Ține cont că imprimeurile florale au efectul de mărire asupra corpului. Asta se întâmplă mai ales dacă imprimeul are spații mari între flori și un contrast foarte puternic. Astfel, imprimeurile cu flori mici, dispuse regulat și fără culori puternice, sunt potrivite pentru un corp uniformizat.

Nu uita de înălțime. Alegerea florilor pentru haine trebuie făcută și în funcție de acest criteriu. Pentru femeile mici de înălțime sunt potrivite hainele cu flori mici, iar pentru cele mai înalte, florile mari.

Materialul hainelor

Materialul hainelor este foarte important, pentru că de el depinde rezistența lor, dar și linia potrivită a corpului nostru. Astfel, liniile moi și stofele alunecă ușor pe corp și oferă posibilitatea femeilor cu forme să poarte imprimeuri florale.

Dacă nu vrei să alegi un imprimeul floral multicolor, poți opta pentru un imprimeu monocromatic cu model dantelat.

Accesorii înflorate potrivite hainelor de zi cu zi

O imbracaminte cu model floral atrage toate privirile, întotdeauna. Cu alte cuvinte, florile sunt, în sine, accesorii ale hainelor, de aceea vom alege sa nu incercam prea mult imaginea de ansamblu cu alte bratari și coliere. Viceversa este, însă, valabilă: putem folosi accesorii florale pentru a personaliza un look clasic. De exemplu, o esarfa inflorata din matase sau o poseta cu flori în relief vor scoate din anonimat orice outfit.

Hainele inflorate se găsesc în orice magazin cu colecții vechi și noi. Tot ce trebuie să ai în vedere sunt elemente ce țin de dimensiuni, material și model. Florile potrivite le găsești într-o florăria online de prestigiu unde ai posibilitatea să alegi opțiunea de livrare rapidă.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/petale-palarie-plante-centrale-1263986/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top