Stiri

Cauti flori in Iasi ? Floraria Bloom din Miroslava te ajuta !

Nici o atentie nu este mai deosebita si mai frumoasa decat un buchet de flori. Indiferent de anotimpul in care ne aflam sau de ocazie, va recomandam sa incercati sa va surprindeti apropiatii cu un buchet sau un aranjament floral. Orasul Iasi s-a extins foarte mult si cu toate asta nu trebuie sa traversati kilometri pentru a cumpara sau a comanda un buchet sau un aranjament floral, cei de la Floraria Bloom din Miroslava va sunt alaturi si va sprijina in alegerea celui mai frumos buchet de flori.

Dar pana sa ajungeti la partea de a oferi flori cuiva trebuie sa stiti cateva detalii extrem de importante:

– In primul rand trebuie sa stiti ca florile se tin cu cotorul in sus pe timpul transportului cand mergeti spre doamna sau persoana carei doriti sa le oferiti. Cand il oferiti atunci il ridicati cu floarea in sus, asa se ofera corect florile;
– Alegeti florile care nu se gasesc in florariile de la colt de strada, mai ales daca le luati pentru un eveniment sau o persoana speciala;
– Daca iei florile de la o florarie de la coltul strazii, evita buchetele deja facute, cere sa-ti faca un buchet proaspat si simplu;
– Incearca sa zambiti cat de mult atunci cand oferiti flori.

Primavara si vara sunt anotimpurile in care se poate alege dintr-o gama foarte vasta de flori, de exemplu, florile de sezon sunt cele mai potrivite pentru a face un cadou. Daca oferiti flori unei domnisoarelor tinere puteti alege un buchet colorat de flori de camp.

Fie ca esti prin preajma sau locuiesti in zona, daca ai sa cauti Florarie Miroslava Iasi, poti apela cu incredere la serviciile florariei Bloom. Va recomandam sa incercati si serviciile de livrare flori in Miroslava, Iasi.

Specialistii spun ca un buchet de flori trebuie ales in functie de parfumul pe care il poarta ea: fresh, fructat, floral, dulce si asa mai departe. Buchetul de flori ideal contine culorile emotiei ce doresti sa o transmiti in momentul respectiv. De exemplu, toata lumea stie ca trandafirii rosii simbolizeaza iubirea pasionala, intima, dar hortensiile reprezinta afectiunea si recunostinta, liliacul alb reprezinta inocenta si puritatea, in timp ce liliacul violet este simbolul primei iubiri. Gerbera semnifica iubirea de adevar si sinceritatea, amaryllis reprezinta admiratia si respectul, pasarea paradisului reprezinta veselie si entuziasm, gladiolele sunt semnul tariei de caracter iar lalelele este un simbol al iubirii perfecte. Un florist priceput intreaba motivul pentru care doresti florile pentru ca sa te indrume in a lua decizia potrivita si a face ca florile sa vorbeasca pentru tine.

Florile sunt modul prin care aratam ce simtim fata de femeile din viata noastra. Indiferent daca exista un motiv sau nu la mijloc, florile pot traduce din cuvinte in emotii ceea ce vrem sa transmitem.

Floraria Bloom din Miroslava
Telefon: 0721146347
Adresa: Constantin Langa nr. 97A (langa Primaria Miroslava, Iasi)
Program:
Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 16:00
Facebook: https://www.facebook.com/FlorariaBloomMiroslava

Livrare gratuita la comenzile de peste 130 Lei
Livrările la domiciliu se desfășoară după următorul program:
LUNI – VINERI: 08:00 – 18:00
SAMBATA – DUMINICA: 08:00 – 14:00

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top