Evenimente

Halloween @ ERA Park, 25-31 octombrie

halloween-la-era-shopping-park-iasiERA Shopping Park petrece weekend-ul de Halloween in cel mai autentic mod cu putinta, alaturi de celebrii membri ai familiei Adams. Toti iesenii vor putea vizita elementul inedit realizat pentru cei mici dar si cei mari: Casa Groazei si se vor putea imprieteni cu statuetele vii din galerie. Duminica, vizitatorii se vor bucura de un spectacol special pus in scena de trupe de la Palatul Copiilor si Grupul Insira-te, Margarite!. In plus, toata lumea va fi indulcita cu bomboanele oferite gratuit, de ajutoarele ERA.
De vineri si pana duminica in Galeriile Comerciale ERA isi vor face aparitia 2 personaje foarte cunoscute si indragite: 2 dintre membrii familiei Adams ce vor face deliciul vizitatorilor Sambata si duminica, intre orele 12:00 si 19:00 ei ii vor conduce pe cei mici in Casa Groazei, unde vor putea lua parte la o vizita cu surprize. De-a lungul celor doua zile vor fi de asemenea prezente in Galerie statuete vii care vor defila si vor face fotografii cu toti cei prezenti.
Pentru ziua de duminica, familia Adams si-a pastrat cea mai distractiva surpriza: alaturi de cele doua simpatice personaje toti copiii vor putea participa la un atelier de pictura si vor invata sa creeze bostani si vrajitoare decupate din polistiren. Toate micile opere de arta le vor ramane copiilor drept premiu si amintire a celei mai distractive zi de Halloween.
In plus, micii artisti de la Palatul Copiilor si Grupul Insira-te, Margarite! vor pune in scena un spectacol special. Timp de 3 ore, incepand cu ora 12:00 toti vizitatorii ERA Shopping Park vor putea participa la spectacol si vor canta si dansa alaturi de micile vedete locale.
Weekendul acesta, toti iesenii sunt asteptati sa se mute la ERA, in Casa Groazei, alaturi de Familia Adams, statuete vii, fantome si varcolaci pentru a face impreuna numai vraji bune!

[fblikebutton]
halloween-la-era-shopping-park-iasi

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Halloween @ ERA Park, 25-31 octombrie, Iasi | Evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top