Stiri

Rasfata-te vara asta in Paradiz!

Rasfata-te vara asta in Paradiz!Vrei să te răsfeţi în Paradiz? Nimic mai simplu! Vino sa cunoşti studioul care te va face să te simţi apreciată, răsfăţată şi care te va ajuta să-ţi faci viaţa mai frumoasă!
Discreţie, sprijin, comunicare, profesionalism, încredere – acestea sunt bazele relaţiei noastre cu tine. În plus, faptul că suntem corecţi când vine vorba de plata salariilor ne diferenţiază de restul.

Mizăm pe corectitudine şi credem că primul şi cel mai important bonus e faptul că oferim transparenţă şi te punem la curent, încă din prima zi, cu tot ceea ce înseamnă comisioane şi beneficii.

Brandul nostru e special gândit pentru fetele care ştiu ce-şi doresc. Poţi investi în încrederea în tine şi în modul cum gândeşti printr-o manieră plăcută care, pe langă relaxare si distracţie, îţi aduce şi câştiguri super decente, ca tu să poţi profita din plin de tot ceea ce îţi doreşti.

Paradiz îţi asigură un job legal din toate punctele de vedere, iar training-urile de specialitate nu vor lipsi din program. În plus, premiem seriozitatea şi punctualitatea!

Îţi oferim tehnologie de cea mai bună calitate, un spaţiu de lucru elegant, intim, o echipă profesionistă care să te susţină şi multă bună-dispoziţie. Camerele spaţioase, amenajate modern şi accesoriile în culori pline de vitalitate garantează un mediu de lucru plăcut.

Pentru că facem tot posibilul ca tu să te simţi în largul tău în momentul în care te decizi să faci parte din echipa noastră, respectul şi amabilitatea sunt două caracteristici fundamentale pentru comportamentul-standard la locul de muncă. Şi fiindcă pentru noi contează evenimentele importante din viaţa ta, îţi oferim distracţie cât cuprinde atunci când îţi sărbătoreşti ziua de naştere.

banner1

Studioul nostru de videochat ştie ce înseamnă o echipă unită, de aceea organizăm constant petreceri tematice, ieşiri în cluburi sau piscine şi participări la summit-uri. Toate aceste beneficii sunt gratis; în plus, punem la dispoziţie o echipă profesională de make-up şi coafură, ca tu să nu rămâi decât cu o singură grijă – cum să te distrezi mai bine.

Cu Paradiz ai şansa să câştigi bani lucrând în condiţii de corectitudine şi siguranţă depline. Independenţa financiară este una dintre categoriile avantajelor aduse de studioul nostru. Pe lângă aceasta, pachetul nostru impresionant de beneficii te răsfaţă zi de zi: ai un program de lucru exact “cum vrei tu”, respect total, siguranţă prin discreţie, legalitate în toate hârtiile, amabilitate, transparenţă, un mediu de lucru fără stres, distracţie cât te ţine energia (mai ales de ziua ta) şi o echipă înţelegătoare şi atentă la nevoile tale.

Poţi să te convingi rapid că suntem cel mai super studio de videochat din Iaşi– te aşteptăm la sediul nostru, unde oricare dintre angajatele noastre îţi va sta la dispoziţie ca să-ţi răspundă la întrebări. Totul e simplu, stabileşte o programare pentru un interviu de angajare şi îţi vei schimba viaţa!

Pentru că exact asta înseamnă Paradiz: respect, discreţie, legalitate, transparenţă şi distracţie!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top