Stiri

Protectie sau design cand vine vorba de husele pentru telefoane?

Protectie sau design cand vine vorba de husele pentru telefoane?

Tehnologia avanseaza de la an la an si asta se simte in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Incepand de la telefoanele mobile pana la electrocasnice, de la an la an apar functii noi care folosite corespunzator ne fac viata mai usoara economisindu-ne timp pe care il putem folosi alaturi de cei dragi.

Ca sa fie mai simplu de inteles o sa vorbim despre masinile de spalat sau filtrul de cafea. Cum ar fi daca dimineata la o ora fixa am avea cafeaua deja preparata? Am castiga timp necesar pentru alte lucruri care trebuiesc facute inainte de a iesi pe usa.

Cum ar fi daca dimineata cand iesim din casa sa punem toate rufele in masina de spalat si seara cand ajungem acasa obositi de la job, aceste haine sa fie deja spalate si uscate? Sunt zeci de minute economisite ce pot fi folosite in orice alt scop. Producatorii de electrocasnice investesc multi bani in diverse cercetari de piata pentru a afla comportamentul clientilor, ce anume urasc cel mai mult sau ce anume iubesc cel mai mult la o masina de spalat sau un filtru de cafea. Este simplu sa ai o masina de spalat inteligenta astfel incat dintr-o aplicatie pe telefonul mobil sa poti alege ce program de spalare vrei sau pur si simplu sa poti seta ora la care sa fie rufele curate.

Telefoanele inteligente sunt deja ceva mai mult decat un mijloc de comunicare, pot fi numite un instrument de lucru in viata care daca este folosit corespunzator iti poate face viata mai usoara. Sunt sigur ca toti avem o relatie speciala cu telefoanele mobile si din acest motiv le protejam si le transformam chiar in niste accesorii.

Oamenii privesc husele de telefoane mobile din doua perspective, prima ar fi pentru protectie iar a doua pentru design, efectiv sa arate mult mai bine si astfel sa nu ne plictisim de ele asa repede. Mai ales ca acum la cea mai mare cautare sunt si acele huse iphone 6/6s.

Husele de protectie sunt folosite mai mult de oamenii ce muncesc in diverse domenii de activitate, de exemplu inginerii care isi petrec marea parte a timpului pe santier stiu ca atat ei cat si telefoanele lor sunt predispuse la uzura mai intensa si asta datorita unor factori pe care sunt sigur ca toata lumea ii stie si nu este necesar sa fie enumerate.

Protectie sau design cand vine vorba de husele pentru telefoane?

Husele de design sunt pentru cei care vor sa-si asorteze telefonul cu impracamintea sau efectiv pentru a nu se plictisi atat de repede de ele si acesti oameni au in general ami multe huse ce le schimba in functie de ce actiune au in momentul respectiv.

Odata cu aparitia noului iPhone 7 multi au zis ca nu mai este necesar sa-si cumpere alte huse pentru ca arata la fel dar din fericire pentru ceic are tin la evolutia brandului Apple, producatorul a investit enorm intr-o experienta mai multa din perspectiva camerei foto si din acest motiv exista o mica piedica care ne face sa nu putem folosi husele de pe iPhone 6/6s pe iPhone 7. Asa ca trebuie sa cautati alte huse iphone 7, dar din fericire piata este extrem de complexa si sunt sigur ca toate preferintele isi pot gasi un rezultat.

Voi ce fel de huse folositi pentru telefoanele voastre ?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top