Stiri

Intretinerea corecta a unei curele pentru smartwatch

In functie de cat de des porti ceasul inteligent si de activitatile pe care le desfasori, este posibil sa fie nevoie de o intretinere si o curatare mai detaliate in cazul bratarilor pentru smartwatch, efectuate de profesionisti. Totusi, daca ai curele pentru smartwacth din piele, le poti acorda intretinerea corespunzatoare cu un efort minim.

Asigura-te ca te informezi inainte de a folosi anumite solutii de curatare pentru curelele din piele si pentru bratari de smartwatch. Unele substante chimice dure nu sunt potrivite pentru curatarea bratarilor din otel inoxidabil sau metalice, in special daca sunt abrazive. Foloseste apa si sapun sau solutie degresanta si o carpa moale pentru a indeparta bland murdaria de pe bratara pentru smartwatch.

Intretinerea curelelor din piele pentru smartwacth

Daca ti-ai achizitionat una sau mai multe bratari pentru smartwatch de pe acest site, atunci stii ca ai beneficiat de cele mai calitative produse. Totusi, pentru a te bucura de bratarile tale pentru mult timp si pentru a te asigura ca isi pastreaza aspectul impecabil, trebuie sa te ocupi de intretinerea acestora. Daca este pentru prima oara cand ai nevoie de astfel de produse si esti in cautarea unor bratari noi pentru ceasul tau inteligent, aceseaza site-ul olbo.ro si foloseste codul OLBO104 pentru a beneficia de 5% reducere din valoarea cosului.

Curelele de ceas din piele naturala sunt destul de poroase si nu vor fi niciodata complet impermeabile. Apa poate deteriora o curea de ceas din piele si poate cauza patarea, decolorarea sau deteriorarea prematura.

Daca se uda cureaua din piele, primul pas este sa indepartezi usor apa. Foloseste o carpa moale, absorbanta, pentru a sterge cureaua, apoi las-o sa se usuce in mod natural – nu incerca niciodata sa accelerezi procesul cu un uscator de par! Desi este greu sa protejezi total cureaua de contactul cu apa, poti folosi un protector pentru piele sau o crema de ceara de albine si sa o aplici usor pe cureaua de ceas pentru o protectie suplimentara.

Intretinerea bratarilor din metal pentru smartwacth

Curatarea bratarii de smartwatch te ajuta sa mentii luciul original al metalului si sa indepartezi depunerile corozive care pot distruge in timp aspectul bratarii.

Bratarile metalice sunt magnetii de murdarie perfecti. Grasimea, celulele moarte ale pielii si firele de par se ingramadesc in spatiile libere ale bratarii. Este o idee buna sa cureti bratara pentru smartwatch de doua ori pe an sau mai des daca porti ceasul inteligent zilnic. Chiar si in cazul modelelor rezistente la apa, bratarile din otel inoxidabil pot fi vulnerabile la rugina datorita inotului frecvent, expunerii la apa sarata sau chiar transpiratiei frecvente.

Cel mai simplu mod de curatare ale unei bratari din otel inoxidabil pentru smartwatch se poate face cu ajutorul detergentului de vase. Detergentul pentru vase este formulat pentru a dizolva grasimea, motiv pentru care este ideal pentru indepartarea uleiurilor si a resturilor prezente pe bratara din otel inoxidabil. Folosind o carpa moale, apa calduta si o periuta de dinti, poti indeparta bland murdaria de pe bratara ta de smartwatch.

Chiar daca te gandesti ca acorzi bratarii tale pentru smartwatch intretinerea corespunzatoare, este o idee buna sa apelezi la un serviciu profesional de curatare. Un expert poate indeparta zgarieturile inestetice si poate elimina eficient murdaria care se acumuleaza in spatiile libere ale bratarii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top