Evenimente

Se apropie începutul EURO 2020! Ești pregatit sa îți susții echipa preferată?

În doar câteva zile va avea loc debutul Campionatului European de Fotbal, cunoscut sub denumirea EURO. Este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea fotbalului european din 2021, în mare parte pentru că a fost amânat anul trecut.

Cu toate că echipa noastră nu s-a calificat în turneu, fanii fotbalului din România așteaptă cu nerăbdare debutul EURO 2020, întrucât pe Arena Națională din București se vor desfășura nu mai puțin de patru meciuri, deschise unui număr de maximum 12.500 de spectatori în tribune. 

Iată meciurile pe care le poți urmări în prima rundă a turneului:

În data de 11 iunie de la ora 22.00 va avea loc primul meci al turneului, între două echipe ale grupei A, și anume Turcia și Italia. Meciul va avea loc la Roma. Conform cotelor, Italia este favorita meciului, cu o cotă de 1.53, pe când Turcia are cota de 7.00. 

Ziua următoare, poți urmări meciurile disputate între Țara Galilor și Elveția, Danemarca și Finlanda, Belgia și Rusia. Favoritele sunt Elveția, Danemarca și Belgia. 

Primul meci din data de 13 iunie este cel dintre Anglia și Croația, favorita fiind, evident, Anglia. Celelalte două meciuri pe care le poți vedea sunt: Austria împotriva Macedoniei de Nord și Olanda împotriva vecinilor noștri ucraineni. Conform cotelor, Austria și Olanda sunt favoritele meciurilor. 

În ziua de 14 au loc alte trei meciuri. Scoția se va confrunta cu Cehia, aceasta din urmă fiind favorita, Polonia va juca împotriva Slovaciei, Polonia fiind favorita, iar Spania va întâlni Suedia, Spania fiind, după cum probabil te așteptai, favorita meciului. 

Ultima zi a primei runde va fi marcată de meciurile dintre Ungaria și Portugalia și poate cel mai așteptat meci pe care nimeni nu îl va rata, Franța contra Germania. Cele două echipe au, în prezent, cote egale (2.65). 

Dintre cele 24 de echipe participante, favoritele la titlu sunt Franța (cota 5.50), Anglia (cota 6.00), Belgia (cota 7.50) și Germania (cota 8.00). Poți observa din aceste cote că se prevede un campionat intens și strâns. Nu uita că ele se pot schimba în orice moment, în funcție de felul în care se vor desfășura meciurile fiecărei grupe. Așadar, e important să verifici des cotele și ofertele de la Sportingbet pentru a putea plasa pariuri care să îți ofere șanse mari de câștig. Pe lângă pariurile referitoare la echipa câștigătoare, poți paria și pe echipele care vor ajunge în sferturile de finală sau în semifinală sau cine va fi cel mai bun marcator al turneului.

Urmărește îndeaproape atât fiecare meci în parte, cât și cotele oferite pentru a reuși să pariezi cât mai înțelept și responsabil. Cel mai important este să te bucuri de fiecare clipă a acestui campionat și să profiți de șansele pe care ți le oferă de a plasa pariuri cu potențial de câștig.  

Sursă foto: Shutterstock.com.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top