Monden

Iulia Vantur si Marius Moga s-au despartit

Cuplul format din ieseanca Iulia Vantur, vedeta Pro TV, si compozitorul Marius Moga s-a destramat in urma cu doua saptamani. Dupa mai bine de doi ani de iubire, acestia au hotarat sa se desparta.
“Da, e adevarat!”, a declarat, pentru Cancan, Iulia Vantur. “Ne-am despartit acum doua saptamani. De comun acord am luat aceasta decizie, am ajuns la concluzia ca e cel mai bine asa pentru noi. Suntem prieteni in continuare. Nici eu si nici Marius nu avem pe altcineva. Am avut o relatie frumoasa, am incercat sa pastram discretia. Poate chiar o sa mai iesim impreuna. Nu ne-am certat. Avem sentimente unul pentru celalalt, am cladit o relatie de prietenie in primul rand. Intr-o relatie, iubirea se transforma. Tinem foarte mult unul la celalalt, fiecare are un loc special”, a adaugat ea. De Valentine’s Day, atat Iulia, cat si Marius s-au refugiat in munca: Iulia la stirile matinale, iar Moga a sustinut un concert in afara tarii. Cu toate acestea, fostii iubiti au vorbit la telefon.

Iulia Vantur si Marius Moga s-au cuplat pe platourile de filmare de la “Dansez pentru tine”, Iulia fiind coprezentatoarea show-ului, in timp ce Marius venise in public sa-l sustina pe Smiley, aflat in concurs. Relatia cu Iulia a fost cea mai lunga din viata compozitorului.

Sursa: Cancan

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top