Stiri

Joi, 18 Ianuarie se deschide Burger King la Palas Mall Iași

Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas joi, 18 ianuarie.

Anul acesta, mixul de retaileri din ansamblul Palas a fost diversificat prin inaugurările, în premieră regională, ale mai multor branduri de renume. În continuare, proiectul mixt din inima Iașului aduce noi destinații, care oferă experiențe și sunt solicitate de publicul ieșean. Următorul nume care se adaugă pe lista premierelor este BURGER KING®, al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume.

BURGER KING® va inaugura, în curând, prima locație din Iași, în ansamblul mixt Palas. Noul restaurant va dispune de un spațiu generos, de peste 300 mpAcesta va fi situat la nivelul -3 al Palas Mall și va fi accesibil din exteriordinspre parcul Palas, cât și din interior. Viitorul restaurant aduce mai aproape de publicul ieșean burgerii care au cucerit întreaga planetă: celebrul Whopper, Lord Pepper, Sir Bacon Chicken sau Beef, Dublu Steakhouse sau Big King XXL, dar și meniuri cu cartofi prăjiți și răcoritoare, salate, garnituri și deserturi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top