Stiri

Limarom – uniforme și șorțuri brodate de calitate

Uniformele școlare au apărut pentru prima dată în Anglia, undeva în secolul al XVI-lea, unde au fost purtate, la început, doar de către copiii orfani sau de copiii familiilor sărace. Dar dacă este să ne gândim, chiar și șorțurile personalizate sunt un fel de uniformă.

Mai mult decât atât, uniformele nu au fost populare la început, ci popularitatea acestora se datorează, în principal, asocierii acestora cu instituțiile de învățământ cu tradiție în Occident, copiii și adolescenții asociind mereu purtarea unei uniforme cu renumele pe care îl avea instituția de învățământ.

De altfel, este demn de menționat faptul că uniformele au și ele avantajele lor, dar și punctele lor slabe. Ceea ce ne interesează pe noi astăzi sunt avantajele cu care vin la pachet de uniforme școalare oferite de către cei de la Limarom.

Uniformele școlare, așadar, sunt eficiente din punct de vedere economic, în sensul în care familia copilului nu este nevoită să facă prea mari eforturi financiare pentru a le achiziționa. Părinții nu trebuie să cheltuie foarte mulți bani pe astfel de articole de îmbrăcăminte, deoarece acestea rezistă și în timp.

Un alt avantaj ar fi faptul că uniformele școlare standardizează grupul de copii, aducându-i pe aceștia la același nivel din punct de vedere vestimentar, motiv pentru care violența nu mai este atât de prezentă. Uniformele pe care toți copiii le poartă au un rol benefic atât în integrarea lor, cât și în comunicarea  și relațiile care se pot întreprinde între aceștia, fără a exista tachinări legate de îmbrăcăminte sau discuții legate de statutul social.

Atunci când copilul nu știe, de obicei, cu ce să se îmbrace sau tu ca părinte nu știi cu ce să-l îmbraci, în momentul în care dispui de o uniformă școlară, această problemă va fi eliminată în totalitate.

După cum spuneam, îsnă, și anterior, Limarom nu vizează doar partea de îmbrăcăminte pentru copii, ci se adresează și oamenilor maturi, prin intermediul șorțurilor personalizate, brodate pentru personalul din restaurant sau din fast food. Și mai mult decât atât, Limarom dispune de foarte multe tipuri de șorțuri, oferind șorțuri personalizate prin brodare de înaltă calitate, din materiale care conferă protecție, dar și admirație prin design-ul deosebit și rezistența la spălările succesive.

Acestea, de asemenea, se remarcă prin faptul că sunt ieftine, dar de o calitate superioară, dispunând de posibilități de personalizare atât prin brodare, cât și prin serigrafie.

Nimic mai simplu de-atât! Variante există atât pentru tine, cât și pentru micuțul tău!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top