Evenimente

Restaurant nuntă București

restaurant nunta Jadore Ballroom

Jadore Ballroom este un restaurant nuntă București cu o atenție excepțională la detalii, locația oferind un cocktail de bun venit, un ritual în aer liber și nunțile în săli spațioase, cu o atmosferă elegantă. Cel mai bine, este să-ți planifici nunta cu șase luni înainte. În general, sezonul nunților este vara, și de aceea, îți va fi greu să găsești un restaurant de nuntă liber. Pentru a nu plăti în exces, utilizează lista de invitați atunci când alegi restaurantul de nuntă și meniurile. Elimină din listă și adaugă dacă este necesar elementele importante. Din catalogul restaurantului poți alege opțiunile profitabile pentru nunta ta. După ce ai planificat bugetul nunții, ai ales restaurantul și știi în principiu numărul de invitați, vei înțelege amploarea evenimentului și cheltuielile și astfel vei putea elimina rapid opțiunile inadecvate.

Opțiuni alternative

La restaurant nuntă Jadore Ballroom ai opțiuni alternative, adică mai multe saloane elegante cu o anumită capacitate, putând alege în funcție de numărul de invitați. În secțiunea săli de nuntă există o bază de date cu numărul de locuri, fotografii și prețuri. Alege o sală de nuntă a restaurantului de nuntă potrivită teoretic pentru nunta ta și apoi mergi să o vizitezi, pentru că decizia finală se ia cel mai bine, după o vizită personală.

Simte-te liber să întrebi managerul despre orice, adică, dacă este posibil să aduci propriile băuturi, care ar trebui să fie comanda minimă, dacă restaurantul este închis persoanelor din afară, dacă poți aduce propria muzică sau restaurantul beneficiază de propria formație etc. Managerul restaurantului de nuntă Jadore Ballroom oferă răspunsuri clare și este politicos în comunicare.

Ferește-te de restaurantele care caută doar profit și care îți vor spune că sala de nuntă este de 50 de locuri, dar de fapt este de 40. Drept urmare, oaspeții nu vor avea loc de dansat și vor sta îngrămădiți. De asemenea, află câți chelneri vor servi oaspeții de la mese. Ai nevoie de doar câțiva ospătari profesioniști și nu de o armată care să se încurce între ei.

Decorul restaurantului

Exprimă-ți dorințele în ceea ce privește decorul restaurantului pentru nunta ta, dacă restaurantul de nuntă are posibilitatea de a decora sala de nuntă după dorința ta sau decorul este unul strict. Ce culoare vor avea fețele de masă și şerveţele, dacă există huse pentru scaune și în ce culori, flori, lumânări etc. Spre exemplu, restaurantul de nuntă Jadore Ballroom dispune de 4 săli de nuntă în București, sector 2, 3, 4, Berceni, Popesti-Leordeni și fiecare sală de nuntă are o anumită suprafață pentru un număr specific de invitați. Fiecare salon de nuntă este decorat într-o anumită culoare și un anumit stil. Poți alege salonul de poveste pentru nunta ta de vis.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top