casti de copiat
Stiri

Make-Up Artist Petronela Morosanu, Iasi

Indiferent de sezon sau de eveniment, femeile isi doresc sa fie aranjate pentru ca de cele mai multe ori machiajul sau imbracamintea le ofera mai multa incredere in sine, lucru valabil si in cazul tuturor oamenilor.

Dar atunci cand vine vorba de pregatirile pentru un eveniment, indiferent de natura lui, lucrurile trebuie sa fie ca la carte. Si asta mai ales in cazul mireselor pentru ca ele se gandesc din timp la intrebari precum: “Cine ma va machia?” Ce machiaj mi-as dori?”, “Ce mi s-ar potrivi mai bine?” sau “Cat de rezistent va fi machiajul?”. Poate pare usor ciudat, dar viitoarele mirese se pregatesc din timp pentru toate aceste intrebari sau mai bine zis pentru raspunsul acestor intrebari.

Pentru evenimentele importante din viata voastra ar fi bine sa apelati la niste specialisti, acestia au invatat in decursul timpului sa va gaseasca cele mai bune sfaturi care sa va puna in lumina pozitiva partile bune dar si sa va sugereze produse care sa vi se potriveasca cel mai bine. Un machiaj reusit rezulta din urmatorii factori: ten bine pregatit, alegerea artistului potrivit, binenteles, si, nu in ultimul rand, simpatia sau chimia care se creeaza intre mireasa si artist, uneori treaba asta conteaza cel mai mult.

Recomandarea noastra de astazi merge catre Make-Up artistul Petronela Morosanu din Iasi care:

– a urmat cursurile de makeup ale Academiei Brandusa Bordeianu, cunoscuta pentru talentul si profesionalism,
– Petronela Morosanu este intr-o continua perfectionare prin prezenta la diferite Masterclass-uri, scopul lor fiind pentru a invata lucruri noi, tehnici noi, produse noi si asa mai departe,
– a colaborat pana in prezent cu Arcadia Hospital, Academia de Modelling, Iris Robotics (unde a “infrumusetat” celebrul robotul umanoid Linda)
– in martie 2018 a participat la un proiect al Irinei Nichifiriuc, de sustinere a prospetelor mamici numit “Mamicile petrec impreuna in martie” unde doamnele participante au fost machiate, coafate si fotografiate gratuit, mai pe scurt au avut parte d eun mic rasfat,
– pe Petronela Morosanu o gasiti in Iasi, Bd Pacurari, nr 179, bl B1, parter,
– Telefon: 0756.919.744
– Facebook: https://m.facebook.com/petronelamorosanumakeupartist/, aici poti vedea portofoliul Petronelei Morosanu, Make Up Artist in Iasi.

Asa că dacă ti-ai ales rochia, voalul, coafura, bijuteriile, buchetul de flori, ramane sa mai gasești make-up artistul potrivit pentru ca trebuie sa fii admirata, remarcata si sa stralucesti in cea mai frumoasa si mai asteptata zi din viata ta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top