Barfe

Masina un accesoriu in trend al studentilor

Masina un accesoriu in trend al studentilorInca din primul an de studentie mi-am dorit o masina si asta pentru ca eram si inca sunt pasionat de acest domeniu dar si pentru a-mi crea o imagine de tanar independent, modern, un accesoriu ce-mi putea oferi un statut oarecum superior fata de restul.

Acum nu prea mai gandesc asa pentru ca vad ca din tanar modern se intelege cu totul altceva, iar partea cu statutul deja depaseste limita bunului simt. Masini de lux conduse de tineri studenti, care de cele mai multe ori sunt indisciplinati in trafic, nu-si gasesc locul pe asfalt, in parcarile de pe la FEAA, ASE sau in parcarile Mall-urilor, masini ce trebuie sa recunoastem ca sunt cele mai de pret accesoriu la aceasta varsta.

Imi plac la nebunie acele domnisoare frumoase, siliconate si de cele mai multe ori blonde, deoarece ele cred ca oglinzile retrovizoare sunt un accesoriu creat special pentru femei, de infrumusetare in timp ce conduc. Acestea pot fi vazute zilnic pe Copou la cafenele precum Time Out, dar niciodata pe la facultate, la cursuri, biblioteci sau la piata cumparand rosii, ardei, gogosari poate doar castraveti mariti genetic.

Moda se schimba. Acum cativa ani in urma, papusele Barbie preferau masini mici sau decapotabile acum se cred dive, vor SUV-uri, nici Q7 nu el mai ajunge. Traficul Iesean e plin de astfel de specimene, care desi mai mult incurca lumea, ele nu-si dau seama de lucrul asta, dau muzica mai tare si eventual in timp ce trec pe culoarea rosie a semaforului mai arata si degetul mijlociu care de cele ami multe ori nu se prea vede din cauza foliei de pe geamuri.

Din fericire, pentru mine si ai mei parinti, eu nu am privit astfel problema legata de a avea o masina, pentru un student ca mine, masina are un rol important si datorita pasiunii si afacerii pe care incerc de cativa ani sa mi-o construiesc. Incerc sa castig timp de la punctul A la punctul B, sa ajung la facultate, sa fiu prezentabil la o intalnire de afaceri, sa pot pleca intr-o vacanta, sa am un confort al meu. Uneori chiar sa intru in contact cu fetele, sa le iau de acasa, cand le scot seara in oras sa le prostesc, sa simt placerea condusului si a vitezei in exces.

Ideea este ca o masina este importanta pentru un tanar chiar daca-i cocalar sau tocilar, aceasta ii poate oferi un cadru in care detine controlul asupra tot ce se poate si e in trend cu moda de pe Copoul din Iasi, Magheru, Kisselef, Victoriei si Romana din Bucuresti.

Autor: Bogdan Alupoaie / Articol scris pentru suplimentul studentesc Sapte Seri

Facebook Comments

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top