Stiri

Mega Image deschide un nou magazin in Iasi, in centrul orasului

Mega Image continuă strategia de consolidare a prezenței pe piețe în care își desfășoară deja activitatea. Astfel, deschide un nou magazin în Iași, situat în centrul orașului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 9, o locatie in care a mai fost Raiffeisen Bank si un outlet.

Noul magazin este format Mega Image și se desfășoară pe o suprafață totală de 492 mp într-o locație din centrul istoric al orașului, în apropiere de monumente precum Catedrala Mitropolitană, Teatrul Național Vasile Alecsandri, Palatul Roset – Rozonovanu, în care se află sediul Primăriei Municipiului Iași.

Mega Image ajunge astfel la 9 magazine în Iași, dintre care 6 Mega Image și 3 Shop&Go.

“Ne susținem angajamentul de a investi în dezvoltare și expansiune pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și a le oferi produse de calitate, la prețuri accesibile, un accent deosebit punându-se pe susținerea și promovarea producătorilor locali. Ne consolidăm astfel prezența pe o piață matură și dinamică la aproape un an de când am deschis primul magazin,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Noul Mega Image Ștefan cel Mare din Iași va oferi sortimentația specifică de produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Produsele marcă proprie, precum Delhaize, 365, Bun de tot, Mega Apetit, Delicata acoperă o gamă variată de produse de calitate, la prețuri accesibile, din categorii precum alimente, carne proaspătă, lactate, mâncare gata pregătită, ciocolată și dulciuri, dar și nealimentare. Marca proprie Gusturi Românești va aduce produse care păstrează rețete tradiționale și gustul bun, autentic.

Fructele și legumele de sezon sunt livrate în magazin direct de la producători locali, din România, care cultivă responsabil și în siguranță în cadrul programului propriu Gusturi românești de la gospodari.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.

Planul de dezvoltare și expansiune Mega Image pe piața din Iași va continua pe tot parcursul anului, cu noi deschideri de magazine, care vor fi anunțate ulterior.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top