Stiri

Metoda folosită de profesioniști pentru a-și îmbunătăți strategia de pariuri

Există persoane care trăiesc din câștigurile obținute în urma pariurilor sportive. Aceștia sunt profesioniștii, care au strategii bine puse la punct, ce îi ajută să își maximizeze șansele de obține profit pe termen lung. În principal, ei joacă online, mai ales că operatorii care au rețele de agenții stradale au obținut licență și pentru site-uri. De ce să depinzi de program Superbet azi în agenții, când poți juca la orice oră pe internet, la același brand?

Nu îți poți propune să trăiești din pariuri din luna următoare deschiderii primului cont la o agenție de pariuri sportive online. Nimeni nu a fost capabil de o asemenea performanță. Fundația unei cariere de profesionist este o disciplină de fier. Următoarea calitate este abilitatea de a învăța din greșeli.

Ținerea unui jurnal de pariuri nu este o „copilărie”

Poate că pentru pariorii „de rând” consideră că ținerea unui jurnal pare o „copilărie”. Jucătorii profesioniști acordă, însă, o importanță deosebită acestui instrument, în care își notează absolut toate pariurile bilete plasate: meciuri, cote, miză, rezultat, profit/pierdere, observații. Astfel, le este mult mai ușor să joace organizat, pentru că au o evidență completă a felului în care distribuie bankroll-ul, pentru a atinge ținta de profit la finalul sezonului.

Dacă ar copia modelul de bună practică de la profesioniști, probabil că mulți amatori nu ar mai juca niciodată bilete cu multe selecții. De ce? Pentru că s-ar uita pe rezultatele din ultimele luni și ar vedea că pariurile single au fost mult mai profitabile decât cele single. Un jucător profi va merge pe principiul „câștigurile mai mici, dar dese”, în detrimentul biletelor câștigătoare pe cote mari, care sunt foarte rare.

Analizând periodic notițele din jurnalul de pariuri, pariorii care trăiesc din această activitate văd ce competiții au mers mai bine și în care ligi au fost mai multe rezultate neașteptate. Astfel, ei se concentrează pe viitor pe echipele „citite” cel mai bine. În plus, își perfecționează algoritmul prin care evaluează șansele de câștig pentru selecțiile analizate. Trebuie reglată, în primul rând, ponderea acordată fiecărui element care poate influența producerea unui eveniment în meciul respectiv.

Profesioniștii sunt conectați în permanență la industrie

În același timp, făcând recapitularea celor scrise în jurnal, profesioniștii pot identifica mai ușor operatorii care oferă cele mai multe pariuri de valoare. Un pariu cu valoare mare este unul în care prețul afișat face ca riscul să merite în funcție de probabilitatea rezultatului.

Ținerea unui jurnal nu reprezintă singura strategie prin intermediul căreia profesioniștii devin mai buni pe zi ce trece. Ei sunt conectați în permanență la această industrie prin înscrierea într-o comunitate de pariori, precum comunitatea pariorilor online din România. Astfel, ei pot schimba păreri cu ceilalți jucători experimentați, pot da idei și pot afla despre strategii de joc care funcționează la fel de bine sau poate chiar mai bine decât ale lor.

Unii pariori de succes din străinătate chiar și-au publicat jurnalele personale de-a lungul timpului. Titlurile au fost pe măsură, precum „Eu nu pariez, ci investesc în rezultatul jocului”. Un lucru este cert: ținerea unui jurnal de pariuri nu poate decât să ajute în îndeplinirea obiectivului pe termen lung.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top