Stiri

MiniTool MovieMaker 7.0 – Editor video ușor de utilizat și bogat în funcționalități

MiniTool MovieMaker 7.0 este cea mai bună opțiune de video editor pentru începători. Cu o interfață intuitivă și funcționalități bogate, transformă videoclipurile tale în adevărate opere de artă și le conferă un aspect uimitor! Face ca conținutul tău să strălucească.

O ofertă bogată de resurse este actualizată în conformitate cu tendințele. Găsiți elementele care se potrivesc cel mai bine cu editarea videoclipului tău, selectează-le și plasează-le pe pista de editare pentru a adăuga detaliul final videoclipului și pentru a deveni Muza pe parcursul călătoriei tale de editare.

MiniTool MovieMaker este un video editing software și oferă cea mai bună funcționalitate pentru toți cei interesați. Cu acest editor de filme pentru Windows, este ușor să produci videoclipuri vlog exquisite, albume electronice, videoclipuri cu comentarii de jocuri, cursuri online, etc.

MiniTool MovieMaker poate importa aproape toate formatele de video/imagine și să-ți salveze videoclipurile în calitate standard sau HD. Ceea ce este remarcabil, permite exportul videoclipurilor până la rezoluția 1080P fără filigran, și acest serviciu este gratuit!

Noua versiune MiniTool MovieMaker oferă, de asemenea, funcții avansate de editare, cum ar fi tăierea, decuparea și împărțirea clipurilor video, pentru a vă ajuta să creați videoclipuri mai bine structurate și mai coezive. De asemenea, puteți ajusta luminozitatea, contrastul și saturația videoclipurilor și puteți utiliza funcția de stabilizare a imaginii pentru a îmbunătăți calitatea videoclipurilor indiferent pentru ce doriți sa le folosiți..

MiniTool MovieMaker suportă o gamă largă de formate video, inclusiv MP4, AVI, MOV, MKV și multe altele. De asemenea, puteți exporta videoclipurile în diferite formate și dimensiuni, inclusiv HD și 4K.

Programul MiniTool MovieMaker este disponibil pentru utilizatori atât pe sistemul de operare Windows, cât și pe cea Mac (Apple), astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitatea sistemului de operare. Programul este complet gratuit și nu necesită achiziționarea unei licențe sau a unei taxel lunare sau anuale, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru cei care doresc să economisească bani și să aibă acces la o gamă largă de instrumente profesionale de editare video. În plus, MiniTool oferă suport tehnic pentru utilizatori, astfel încât, în cazul în care întâmpinați probleme în utilizarea programului, puteți să contactați suportul tehnic pentru a obține ajutor și asistență.

La final, MiniTool MovieMaker se evidențiază ca un video editor deosebit pentru cei care se aventurează pentru prima dată în lumea editării video și pentru utilizatorii obișnuiți care doresc să creeze videoclipuri de calitate înaltă, fără a fi nevoie să investească timp și bani în programe software costisitoare și complexe. Cu o interfață intuitivă și ușor de folosit, MiniTool MovieMaker aduce editarea video la îndemâna tuturor.

Începe-ți proiectul video acum alegând planul MiniTool MovieMaker sau descărcând versiunea gratuită de încercare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top