Stiri

“Cafepedia”, o noua cafenea in Iasi

Cafepedia, The culture of coffeeUpdate: Cea de-a 6-a cafenea Cafepedia se deschide la Iasi pe 29 iulie, lantul este controlat de omul de afaceri Catalin Mahu. Investitia in noua locatie de la Iasi se ridica la aproximativ 100.000 Euro. Noua cafenea o ve-ti putea gasi in complexul comercial Moldova Mall incepand de la sfarsitul acestei luni.
Din 02.07.2009Cafepedia” a luat nastere in iunie 2006 in Bucuresti, momentan fiind in trei locatii si anume Piata Alba Iulia nr.2, Bulevardul Elisabeta nr 11-13, Strada Pictor Verona nr.2, dupa care a urmat in Cluj Napoca in Iulius Mall si acum mai nou, se anunta deschiderea si in Iasi, intr-o locatie care inca nu este cunoscuta.
Cafeneaua se imparte in 3 zone: cafenea clasica cu o frumoasa terasa la parter, lounge la etajul 1 si o zona intima pentru evenimente speciale la mansarda. Aici, in fiecare seara poti spune ca se intampla ceva: piano cafe concert, evenimente “After Work”, petreceri private sau concerte de jazz, bluess. Prima cafenea a lantului a fost amenajata ca o combinatie intre o cafenea clasica si un longe, scopul fiind de la inceput de a creea o alta atmosfera fata de cafenelele din Bucuresti.
Sloganul initial a fost “biroul tau mobil” si, oamenii de afaceri din zona au iubit imediat internetul wireless, cafeaua buna sau specialitatile internationale, presa interna sau internationala, precum si cartile pe care puteau sa le rasfoiasca.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. iasi4u

    July 8, 2009 at 5:28 pm

    Atentie !  Pentru cei interesati, Cafepedia cauta personal, detalii gasiti la:  http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/personal-cafenea/371772

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top