Reduceri

Summer Shopping: 1 – 20 August la Moldova Mall

moldova-mallIn plin sezon, la Moldova Mall, peste 80% din magazine au reduceri. Branduri cunoscute, precum BSB, Fox, House of Art, Jolidon sau Steilmann, au reduceri de pâna la 70% la articolele de sezon.
– BSB (et 1), brand de nivel european, ofera în aceasta vara cele mai fashion tinute la cele mai bune preturi. O rochie roz, care la începutul verii costa 257 lei, acum poate fi cumparata la doar 102,80 lei.
– La Jolidon (et.2), o marca de renume pe piata lenjeriei intime de calitate, un corset din colectia “New Shape” poate fi achizitionat cu doar 68 lei, pretul initial fiind de 229 lei.
– La Fox (et.3), un brand dedicat tinerilor, pretul de plecare al unui tricou de dama începe de la 14,9 lei.
Majoritatea magazinelor cu articole de îmbracaminte, încaltaminte, chiar si cele de decoratiuni interiorare si telefonie mobila, ofera cadouri si/sau reduceri de pâna la 50%.
Mai multe detalii cu privire la promotiile din aceasta vara pot fi descoperite pe website-ul centrului comercial www.moldovamall.ro.
Tot la Moldova Mall poti descoperi povestea primului roadster construit in Romania! Intre 31 iulie – 11 august expozitia organizata de Moldova Mall iti spune in imagini povestea crearii unei masini unice in Romania.

5 luni de munca sunt ilustrate prin intermediul a 30 de imagini ce surprind etapele constructiei masinii dar si momente amuzante ale echipei la lucru.
Moldova Mall s-a alaturat echipei la inceputul lunii iulie fiind primul showroom de expunere al unei masini construite de o echipa de studenti din Iasi.
Vino sa vezi cum arata un roadster in detaliu, din faza de proiect pana la finalizarea acestuia.

moldova-mall

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top