Evenimente

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, 21 noiembrie

noaptea_devoratorilor_2009Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Casa de Cultura a Sindicatelor din Iasi, 21 noiembrie 2009, incepand cu ora 21.00.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un spectacol de notorietate internationala, fiind reprezentat anual in peste 40 de tari de pe toate continentele. Inca de la prima editie in Romania a cunoscut un mare succes, tocmai datorita formulei inedite a evenimentului: Proiectie A Entertainment A Interactivitate A Unicitate.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este singurul spectacol din Romania in care publicul are acces la informatie privind promovarea brand-urilor prin spoturi publicitare care nu ruleaza pe televiziune (necenzurate), o fereastra spre intreaga lume si totodata beneficiaza in cadrul aceleiasi reprezentatii si de momente inedite de entertainment.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un spectacol interactiv, care combina un cinema de buna calitate cu divertismentul si cu spiritul ludic al publicului. Totul a inceput in 1973, cand Jean Marie Boursicot, fascinat de reclamele vazute la televizor si in salile de cinema, a inceput sa colectioneze spoturi si filme publicitare din toata lumea. Astfel s-a nascut un spectacol unic, La Nuit de Publivores, care este reprezentat anual in peste patruzeci de tari de pe toate continentele.

In Romania primul spectacol a fost organizat in 1995, sub numele de Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Spectacolul dureaza toata noaptea, fiecare editie prezentand seturi noi de clipuri din colectia cinematecii Jean Marie Boursicot.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 09 noiembrie 2009, in Iulius Mall si la Casa de Cultura a Studentilor, pretul fiind de 30 RON.

noaptea_devoratorilor_2009

Sursa: Cotidianul Ziarul de Iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top