Stiri

Noile generatii 2013 de Televizoare Inteligente

Este perioada propice pentru un televizor nou, magazinele online din Romania au pus la oferta cele mai noi LED TV-uri lansate acum in 2013.
In mare parte toate vin cu un design nou, o calitate a imaginii imbunatatita, procesoare dual/quad-core adica au la purtator ultimele inovatii tehnologice.
Pentru cei care nu sunt atat de mari doritori de ultima tehnologie in materie de televizoare trebuie sa stiti ca prin aceste lansari se vor ieftini Smart TV-urile din generatiile anterioare, astfel poti cumpara cu bani putin ceva relativ nou, modern si ieftin.

Vezi si: Drop Test: Samsung Galaxy S4 vs. iPhone 5

Astfel recomandarile noastre pentru noile LED TV-uri lansate acum in 2013 sunt cele de mai jos, pentru detalii si informatii specifice fiecarui produs apasati click:

> Seria F de la Samsung

> Noua gama de Smart TV-uri Philips

> Noua gama de TV-uri LG

> Noua gama de Smart TV-uri Sony

Ca o recomandare pentru produsele aflate in momentul de fata in oferte si promotii va sugeram sa incercati un Televizor LED Samsung, 116 cm, Full HD, 46EH5000. Este FULL HD, are o diagonala foarte mare, are tuner dvb-c mpeg 4 pentru posturile RCS transmise la liber, mai detine si player USB si recunoaste ofice format MKV si sunetul este DTS. Televizorul este deja redus cu 600 Lei.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Uite si televizorul de 1,8 mililiarde de Lei: Smart TV LED 3D Samsung FullHD 85S9000, 214 cm | Bogdan Alupoaie's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top