Business

Ofertă botez pentru bebelușul tău

oferta botez de la NoName Events

Restaurantul No Name Events oferă o mare oportunitate de a organiza botezuri în familie sau de mare amploare. Salonul de botez al restaurantului este un loc minunat pentru a organiza un astfel de eveniment. Atmosfera rafinată, combinată cu servicii de calitate și tentații culinare va transforma ziua botezului într-o experiență de neuitat. Ai încredere în organizatorii restaurantului de evenimente și în oferta botez. Această ofertă care a fost concepută pentru sectoarele 2,3,4, Berceni și Popești Leordeni include 3 tipuri de meniuri speciale All Inclusive, mâncare, băutură, gustări, aranjamente florale și baloane și tortul bebelușului.

Fiecare botez este diferit și fiecare decor este unic și diferit, și de asemenea, există decor pentru fetițe și pentru băieței. Echipa restaurantului este disponibilă pentru a-ți îndeplini toate dorințele. Pentru a crea decorarea individuală în funcție de dorințele tale, discută cu reprezentanții restaurantului de evenimente și solicită oferta botez de la NoName Events,  pentru a pregăti un proiect și o ofertă specifică pornind de la aceasta. Valoarea declarată a decorului include producția, livrarea și instalarea elementelor decorative pentru mese și pentru oaspeți, iar în scopul unei viziuni optime a decorului, este recomandabil să discuți cu organizatorii evenimentului.  Culoarea florilor folosite, tipul lor, precum și tipul elementelor decorative utilizate, depind în totalitate de dorința ta.

Ofertă botez, decoruri și meniuri

Dacă dorești ca ceva să fie schimbat, în comparație cu fotografia demo, poți marca acest lucru atunci când comanzi sau poți specifica detaliile împreună cu managerul restaurantului. Decorarea restaurantului de botez ar putea fi completată de o masă formală decorată, o masă dulce, o masă de cadou sau un decor impresionant al interiorului restaurantului cu flori, baloane și voaluri. Planificarea unui botez poate fi un proces dificil și consumator de mult timp. Practic, botezul se întâmplă o dată în viață. La acest eveniment special se alătură rudele și prietenii și dorești să le oferi o petrecere de neuitat. Poți primi sfaturi profesionale pentru planificarea botezului de la managerii restaurantului No Name Events, alegând și oferta botez care te va ajuta în acest sens.

Este foarte important să știi numărul invitaților pentru a nu cheltui în plus pe meniurile pentru botez. Toate meniurile sunt All Inclusive, ceea ce constituie un mare avantaj, pe care nu îl vei găsi la un alt restaurant. Dacă vrei să alegi și servicii suplimentare, acest lucru înseamnă că vei da o mare amploare evenimentului, făcându-l mult mai maiestuos. Alegând un meniu botez 2021-2022 ieftin, vei beneficia de aranjarea meselor, scaunelor și prezidiului, aranjamente florale și baloane, fotograf, cameraman și dj, tort și un personal calificat, un spatiu decorat într-un mod deosebit, un meniu botez ieftin cu mâncare și băutură all inclusive, iar pentru un preț suplimentar, poți beneficia chiar și de ursitoare de botez.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top