Business

Cum te poate ajuta strategia de branding

strategie de branding de la Armeanu Creative Studio

O strategie de branding este efectuată pentru dezvoltarea unei noi categorii de produse, care este strâns legată de marca existentă la un cost relativ scăzut și cu un risc redus. Obiectivul tău este să răspunzi diferitelor nevoi ale clienților sau segmentelor de piață, profitând de cunoașterea largă a numelui original al mărcii. De exemplu, un producător de parfum popular poate introduce șampoane, săpunuri de baie, săpunuri pentru corp, pulberi etc., sub numele parfumului. Strategia de branding este o modalitate de a profita de recunoaștere, familiaritate, bunăvoință și orice asociere pozitivă a unui brand consacrat, precum și utilizarea numelui său pe o piață nouă. Succesul strategiei de branding depinde de cât de puternice sunt asociațiile de consumatori cu valorile și obiectivele mărcii.

De ce ai nevoie de strategie de branding?

Crearea unei identități distinctive pentru marca ta, este cheia unei afaceri recunoscute, care se bucură de loialitatea și încrederea clienților. Strategia de branding potrivită te va ajuta să depășești concurența și să îți impui prezența unică pe piață. Acesta va demonstra clar valorile și avantajele companiei tale. O strategie de branding bine stabilită îți oferă un avantaj incomparabil la creșterea valorii tale pe piață. De aceea, poți conta pe Agenția de Branding Armeanu pentru a-ți spune povestea și pentru a crea identitatea vizuală a afacerii tale într-un mod care să corespundă așteptărilor clienților tăi.

Totul începe cu o prezentare detaliată a stării actuale a mărcii și a nișei de piață a afacerii tale. Urmează o analiză detaliată a culturii, obiectivelor, profilul clientului ideal, a pieței țintă și a concurenților companiei tale. Acest pas este fundamentul solid, și este necesar, pentru a crea o identitate unică pentru marca ta și a o poziționa pe piață. După ce îți vor analiza afacerea, experții de la Agenția de Branding Armeanu sunt pregătiți să construiască idei pentru viziunea și prezența mărcii tale. Vei primi o strategie de branding de la Armeanu Creative Studio detaliată care să răspundă nevoilor tale specifice. Acesta va fi un plan detaliat și practic pentru poziționarea pe piață a unui brand recunoscut și respectat.

Construirea mărcii tale include recomandări pentru identitatea vizuală, strategia de marketing și prezența online a afacerii tale. Cu strategia potrivită pentru crearea unui brand, compania ta va fi gata să fie prezentată oamenilor potriviți, adică clienților tăi și a potențialilor clienți. În cele din urmă, este timpul să pună în aplicare viziunea formată în strategia de construire a identității de marcă. În funcție de direcția de dezvoltare aleasă, vei primi elementele vizuale ale mărcii tale, gata să fie aplicate în prezentarea identității corporative. La final se va lansa o campanie pentru a vă stabili marca pe piața online și offline. Există un element important în strategie de marketing și anume, să fii rapid.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top