Evenimente

Party around the world – in one night @ Dublin Pub

Party around the world - in one night @ Dublin Pub, 20 mai Joi, 20 mai 2010, incepand cu ora 21.00, in Dublin PUB are loc un eveniment caritabil special, intitulat „Party around the world – in one night“. Evenimentul este organizat de echipa ENVENTIVE de masteranzi la marketing – FEAA, UAIC, in parteneriat cu Fundatia Star of Hope Romania. “Party around the world – in one night” este o petrecere tematica cu tombole, concursuri si premii in valoare totala de 4000 Euro si are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea amenajarii Centrului Regional de Reabilitare „Steaua Sperantei”, dedicat copiilor si tinerilor cu dizabilitati (autism, sindrom DOWN, paralizie cerebrala).

Evenimentul pune fata in fata diferite culturi ale lumii, pentru a invata tinerii sa fie mai receptivi la nevoile celor din jurul lor, mai toleranti cu alte culturi si mai sensibili fata de cei aflati in suferinta. Petrecerea caritabila va fi moderata de Bobi (Fara Zahar), iar participantii vor avea partea de momente artistice sustinute de invitata speciala Angelica Flutur, alaturi de ansamblurile Coconite, Doina Carpatilor, Galileo Nazareth, Dionysos, Loli Coxa si Raduga. Biletele de 20 lei si 30 de lei se gasesc la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Corp B, parter si la Iulius Mall, parter (standul Fundatiei Star of Hope Romania) si etaj 2 (in fata Librariei Carturesti).

[fblikebutton]

afis_08

Echipa ENVENTIVE este o echipa de masteranzi creativi si determinati sa promoveze cunoasterea, intelegerea si acceptarea diferentelor care exista intre oameni la nivel cultural, economic si social.
Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala a carei misiune o reprezinta imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor aflati in dificultate, in special a celor cu dizabilitati, prin crearea unui mediu de valorizare a fiintei umane, ce ofera demnitate si incredere. Fundatia Star of Hope Romania furnizeaza servicii in judetele Iasi, Botosani si Vaslui, prin intermediul a cinci centre de consiliere si sprijin.
Mai multe detalii se regasesc pe site-ul evenimentului www.dublinparty.info si pe site-ul fundatiei www.starofhope.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top