Stiri

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuintePEG Construct este o companie din Iași, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare. Obiectul de activitate al companiei este, totodată, principalul său avantaj, întrucât cumpărarea unei locuințe direct de la dezvoltator, fără intermediari, asigură un preț mai mic decât în cazul achiziționării prin intermediul unei agenții imobiliare. Cu 6 ani de experiență în domeniu și peste 200 de imobile construite, PEG CONSTRUCT este garanția casei bine făcute.

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

Construim dorințe cu pereți
În anul 2013, Peg Construct a demarat proiectul Ideal Residence. Acesta este conceput special pentru a satisface până şi cele mai pretenţioase dorinţe sau necesităţi pe care un viitor locatar le poate avea. Complexul Rezidențial cuprinde un ansamblu de 20 de case înșiruite și 26 de scari de bloc, parțial spații cu alta destinație la parter (comerț, servicii, birouri, parcări subterane și supraterane). Situat în zona de sud a orașului, pe Strada Bazei, locația este facilă deplasării către centrul Iașiului, fiind situată la mică distanță de stațiile de transport în comun.

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

Dacă doriți să locuiți într-un apartament, Ideal Residence este, așa cum numele îl recomandă, soluția ideală. Situat într-o zonă liniștită a Iașului, ansamblul Ideal Residence este conceput pentru familiile care își doresc o locuință spațioasă, dotată cu toate utilitățile, la un preț avantajos. Astfel, acesta adună la un loc beneficii precum confortul, siguranța, soliditatea structurii și, nu în ultimul rând, avantajul de a sta la apartament, bucurându-te de beneficii similare cu cele ale unei vile cu curte.

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

Dotări apartamente:
– Centrală termică individuală;
– Contorizare energie electrică, gaz și apă individuală;
– Instalație termică îngropată și caloriferele aferente fiecărui apartament;
– Gresie/faianță (modele la alegere);
– Chiuvetă, cadă (cabină de duș sau cadă, în funcție de preferințele dumneavoastră), wc ;
– Instalație electrică pe cupru, telefonie, cablu;

Ofertă:
Un apartament cu 1 cameră și suprafața de 37 mp vă este disponibil la doar 26.500 Euro.
Pentru achiziționarea unui apartament cu 2 camere și o suprafață de 43 mp, prețul este de doar 29.500 de Euro.
Dacă vă doriți un apartament cu 2 camere, dar cu o suprafață mai mare, vă recomandăm apartamentul cu spațiu util de 56 mp, pentru care veți achita suma de 39.500 de Euro.
Pentru achiziționarea unui apartament cu 2 camere și o suprafață de 54 mp, veți achita doar 38.000 de Euro.
Ideal pentru familiile mari sau care-și doresc o locuință foarte spațioasă, la cerere, vă putem crea o ofertă de preț pentru un apartament cu 3 camere și o suprafața de 78 mp.

În funcție de varianta de apartament aleasă și de modalitatea de plată, se oferă discount.

Pentru familiile care optează să locuiască la casă, am conceput Complexul Rezidențial Peg Housing, format din 20 de case înșiruite.

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

Casele înșiruite beneficiază de o compartimentare echilibrată, având un regim de înălțime de tipul Parter + Etaj + Pod. Compartimentarea interioară este atent gândită pentru a oferi confortul unei familii. Astfel, la parter este amplasat livingul spațios, bucataria și grupul sanitar mare,  orientate către grădina din fața casei. Din living, accesul către cel de-al doilea nivel al locuinței este realizat prin intermediul scărilor interioare. Acest nivel este format din trei dormitoare spațioase și o băie aferentă, special gândite de arhitecții noștri pentru a satisface nevoile unei familii cu copii. Lângă dormitor aveți accesul către debara. Curtea interioară este spațioasă, amenajată cu gazon, fiind ideală pentru relaxare.
Ambele dormitoare sunt spațioase, având acces direct în 2 balcoane generoase.

PEG Construct – Soluția ideala pentru achiziționarea unei locuinte

Ofertă:
Pentru o casă cu 3 camere, la care se adaugă livingul, terasa exterioară și curtea, cu o suprafață de aproximativ 100 mp, veți achita suma de 55.000 Euro.

În funcție de varianta de apartament aleasă și de modalitatea de plată, se oferă discount.

Construcția complexului este realizată în totalitate din cărămidă, pe o structură tip cadre. Finisajul interior al pardoselii este realizat din gresie și parchet, iar pardoseala din grupurile sanitare este realizată integral din plăci de ceramică. Izolația exterioară a imobilelor asigură confortul termic optim în orice anotimp.

Dacă doriți să ne contractați acum, din faza de construcție, aveți avantajul de a putea decide culoarea parchetului și a ușilor. De asemenea, puteți efectua mici modificări precum: stabilirea culorii gresiei și faianței. Totodată, puteți să inserați cereri particulare care să vă permită ulterior o mobilare, respectiv o adaptare a functionalitaților așa cum o doriți.

CONTACT:
Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a rezerva unul dintre imobile, consultantul nostru vă stă la dispoziţie la numerele: 0743.949.132/ 0744.499.991.

www.pegconstruct.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top