Stiri

Pizza Hut lanseaza conceputul “Mananci cat poti cu 19,90 lei”

Pizza Hut lanseaza, in premiera pe piata restaurantelor casual din Romania, binecunoscutul concept international “Mananci Cat Poti”.
Zilnic, intre orele 18:00 si 21:00, clientii vor putea sa se bucure, in schimbul a doar 19,90 lei, de preparate Pizza Hut la discretie. “Clientii care comanda meniul “Mananci Cat Poti” au acces liber in zona de bufet a Pizza Hut unde vor putea sa manance cate felii de pizza si cate salate isi doresc. De asemenea, pot comanda ospatarului oricate bauturi la pahar din gama Pepsi doresc“, declara Carmen Lupulet, director de marketing al companiei.
Meniul “Mananci Cat Poti cu 19,90 lei” este disponibil, pentru moment, doar in restaurantul Pizza Hut din Iasi, ca un test al reactiei consumatorilor romani neobisnuiti cu acest tip de oferta. “Mananci Cat Poti” este valabil doar pentru a fi servit in restaurant si nu poate fi comandat si la pachet.
Conceptul bufetului de tip “Mananci Cat Poti” a fost lansat in SUA, in 1946, de catre un manager de hotel. Astazi, acest concept este unul dintre cele mai raspandite pe plan international. “Intr-o perioada in care toti resimtim efectele crizei economice globale, Pizza Hut implementeaza pe plan local un concept care, pe toate continentele, ofera clientilor nostri produsele de calitate pe care si le doresc la un pret accesibil”, mai declara Carmen Lupulet.
Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 restaurante (sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Iasi, Bacau si Timisoara. Anul acesta Pizza Hut Romania va implini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top