Sport

Politehnica Iași – FCU 1948 Craiova

Pentru meciul de duminică, 22 octombrie, ora 15.30, dintre Politehnica Iași și FCU 1948 Craiova, din etapa a XIII-a a Superligii puteti achizitiona bilete online de aici.

Meciul are loc în Dealul Copoului și începe la ora 15:30și poate fi vazut live și pe Digi Sport 1. În momentul de față, echipa din Iași se află pe locul 10 în clasament, dar cu o victorie astăzi, putem reuși să intrăm serios în cursa pentru Play-Off urcând pe locul 6 în clasamentul Ligii 1. Urmează meciurile cu Dinamo și Oțelul Galați.

Deși Politehnica Iași se află în prima ligă de fotbal, iar echipamentele de joc sunt realizate de celebrul brand sportiv Nike, echipa ieșeană încă nu dispune de un magazin online de unde fanii ar putea achiziționa echipamente sau alte materiale promoționale. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați tricouri, trebuie să știți că acestea pot fi procurate doar la stadion. Acolo, puteți găsi tricouri oficiale Politehnica Iași destinate copiilor și adulților, ambele modele fiind produse de Nike.

Citeste si:

Puteți achiziționa tricoul pentru meciurile de pe teren propriu, în culorile tradiționale ale clubului, alb-albastru, dar și pe cel destinat meciurilor din deplasare, în nuanța volt.

Prețurile tricourilor sunt de 149 de Lei pentru copii și 189 de Lei pentru adulți.

Citeste si:

La partida de duminică, cu FCU 1948 Craiova, din etapa a XIII-a a campionatului, copiii au acces gratuit, însoțiți de un adult, în sectorul Family Zone de la Tribuna A, în limita locurilor disponibile, pe baza unui tichet cu valoare 0, eliberat la casele de bilete.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top