Evenimente

Politehnica Iași – Oțelul Galați

Vineri, 3 noiembrie, de la ora 18.00, energia și pasiunea fotbalului vor anima Stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Acolo se va desfășura partida dintre echipele Politehnica Iași și Oțelul Galați. Acest meci, programat în ultima etapă a turului de campionat din Superligă, promite să fie o experiență fotbalistică de neuitat.

Biletele pentru acest eveniment sportiv sunt disponibile atât online (puteti cumpara bilete online la meciul Politehnica Iasi – Otelul Galati de aici), pentru cei dornici să-și asigure locul în avans, cât și la casele de bilete de la stadion. Vânzarea acestora a început încă din data de 25 octombrie 2023, oferind fanilor șansa de a se pregăti pentru o seară memorabilă în atmosfera plină de culoare și tensiune a stadionului.

Deși Politehnica Iași se află în prima ligă de fotbal, iar echipamentele de joc sunt realizate de celebrul brand sportiv Nike, echipa ieșeană încă nu dispune de un magazin online de unde fanii ar putea achiziționa echipamente sau alte materiale promoționale. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați tricouri, trebuie să știți că acestea pot fi procurate doar la stadion. Acolo, puteți găsi tricouri oficiale Politehnica Iași destinate copiilor și adulților, ambele modele fiind produse de Nike.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

20 lei – intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B;
40 lei – Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8;
80 lei – Tribuna 0;
300 lei – Tribuna 0 Fotolii;

Citeste si:

Puteți achiziționa tricoul pentru meciurile de pe teren propriu, în culorile tradiționale ale clubului, alb-albastru, dar și pe cel destinat meciurilor din deplasare, în nuanța volt.

Prețurile tricourilor sunt de 149 de Lei pentru copii și 189 de Lei pentru adulți.

Citeste si:

La partida de duminică, cu Otelul Galati, din etapa a XIII-a a campionatului, copiii au acces gratuit, însoțiți de un adult, în sectorul Family Zone de la Tribuna A, în limita locurilor disponibile, pe baza unui tichet cu valoare 0, eliberat la casele de bilete.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top