Stiri

Premiera in Romania: Banca Transilvania si Garmin lanseaza Optiunea de plati contactless prin smartwatch

Banca Transilvania si Garmin lanseaza, in premiera pe piata din Romania, Optiunea de plati contactless prin smartwatch: posibilitatea de a face shopping cu smartwatch-ul Garmin care are optiunea Pay, prin conectarea cardurilor Visa BT cu acesta.

Prin noua optiune de plata la comercianti, clientii Bancii Transilvania au acces la toate functionalitatile si beneficiile pe care le primesc atunci cand platesc cu cardul fizic sau cu cel digital din aplicatia BT Pay, si anume: puncte de loialitate STAR (pentru cardurile de cumparaturi), respectiv Mile Premiu (pentru cardurile de calatorii).

Prin aceasta lansare impreuna cu Garmin, Banca Transilvania face inca un pas in directia digitalizarii si oferirii unor experiente pozitive clientilor, care au acum nu mai putin de 6 alternative de plata a cumparaturilor: cu cardul fizic, cu cardul digital din aplicatia BT Pay, cu unul dintre accesoriile colectiei BT Pay (ceas, bratara, sticker – toate contactless) si, de acum inainte, inclusiv cu smartwatch-ul Garmin.

Declaratii BT, Garmin si Visa:

  • „Suntem incantati sa adaugam Garmin Pay gamei de optiuni de plata pentru clientii Bancii Transilvania. Pe masura ce tot mai multe persoane includ miscarea in viata lor de zi cu zi, nevoile lor devin tot mai diferite, mergand inspre optiuni simple si convenabile. Asa ar fi libertatea de a face cumparaturi cu smartwach-ul la finalul unui antrenament sau al unei plimbari, fara a mai fi nevoiti sa avem la noi numerar, card sau chiar telefon. Aceasta noua optiune completeaza solutiile de plata mobila din portofoliul BT si confirma angajamentul nostru de a extinde optiunile digitale prin adaptarea la schimbarile din stilul de viata al  clientilor nostri.” – Oana Ilas, Director Dezvoltare & Management Produse Retail, Banca Transilvania.
  • Ma bucur ca putem anunta Garmin Pay in Romania la foarte putin timp dupa lansarea pe pietele din Vest. Este un instrument extrem de util pentru cei cu un stil de viata activ si pentru sportivii care au permanent nevoie de mobilitate. Garmin Pay este disponibil pe o serie de smartwatch-uri Garmin, urmand sa fie dezvoltat si pe noi modele, odata cu lansarile din 2019”. – Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Bulgaria, Ungaria, Romania si Republica Moldova, Garmin.
  • „Suntem bucurosi sa facem astazi, alaturi de Banca Transilvania, inca un pas inainte in angajamentul nostru de a face platile cat mai simple pentru consumatori si de a transforma dispozitivele conectate intr-un mediu sigur pentru plati. Lansarea platilor contactless prin ceasuri inteligente reprezinta un pas natural in parteneriatul pe termen lung pe care il avem cu Banca Transilvania, prima banca din Europa de Sud-Est care a lansat la inceputul acestui an plata cu telefonul mobil securizata cu ajutorul tehnologiei de tokenizare a Visa. Romanii s-au obisnuit in ultimii ani cu platile contactless, care ofera avantaje incontestabile: rapiditate, usurinta si simplitate. Dispozitivele electronice de mici dimensiuni purtate ca accesorii preiau toate aceste avantaje si merg chiar mai departe: sunt in permanent contact cu utilizatorul si sunt integrate natural in actiunile lui, de aceea experienta de plata este intuitiva si sigura.” – Catalin Cretu, general manager pentru Romania, Croatia, Malta si Slovenia in cadrul Visa. 

5 pasi pentru inrolarea cardului Visa BT in smartwatch

Clientii BT au nevoie de un device compatibil si de un cont Garmin, inrolat in smartphone. Inrolarea cardului/cardurilor Visa BT in aplicatie inseamna 5 pasi simpli:

  • Selectarea device-ului detinut si a optiunii Garmin Pay din sectiunea Garmin Devices
  • Selectarea unui cod de securitate
  • Adaugarea datelor cardului Visa sau scanarea acestuia folosind camera telefonului
  • Acceptarea Termenilor si a conditiilor de utilizare
  • Activarea cardului Visa BT in Garmin Pay prin apelarea echipei BT Call Center (0264 30 80 28; *8028)

Banca Transilvania este liderul cardurilor din Romania, cu  3,2 milioane de carduri in portofoliu si 19% cota de piata.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Fitbit Pay, disponibil acum in Romania pentru clientii Bancii Transilvania - EPoX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top