Stiri

Profita de fiecare sansa

Profita de fiecare sansa

Desi niciodata nu e prea tarziu, cateodata e intarziat. Asa a fost si la mine. O buna perioada de timp am fost sclava unei pierderi de timp cu job-uri  fara noima, din care castigam extrem de putin si care nu imi placeau de nicio culoare. Nu imi aduceau nicio satisfactie pe niciun plan si nu ma incadram in nicio norma a vreunui job pe care l-am avut. Asa ca dupa ani de cautari am inceput sa citesc despre angajari videochat si am inceput sa citesc. Am vazut ca sunt multe fete carora job-ul de model de videochat le-a schimbat viata si le-a facut sa fie mai puternice, mai sigure pe ele si mai zambarete. Zis si facut. Am citit despre o multime de studiouri insa cel care mi-a astras atentia a fost Victory Studio. M-au atras cu avantaje, cel mai bun procent NET de pe piata si faptul ca as putea lucra la 1 minut de Metrou Piata Victoriei, in studio videochat ultracentral Victory. Asa ca m-am dus la o discutie libera cu Carmen, managera studioului. E o doamna super frumoasa, cu o voce calda si care stie sa explice cam tot ce e de explicat. Am inceput sa fiu model pe non-adult iar apoi am trecut pe sectiunea adult si, usor, usor, castigurile mele au inceput sa creasca, momentul de fata pot sa va spun ca am venituri de peste 5000$ pe luna.

Viata mea s-a schimbat radical de cand am devenit model de videochat. De ce? Nu mai plec cu lacrimi in ochi la munca, nu mai sunt plictisita, sunt multumita de banii pe care ii castig si am devenit mai sigura pe mine. Imi place ca acum pot sa imi fac planuri de viitor, sunt ambitioasa si ma regasesc in ceea ce fac. Nu e usor, nu oricine poate fi un model de Top dar daca iti doresti sa castigi foarte multi bani si sa fii apreciata, atunci cu siguranta poti.

Imi place echipa Victory. Nu m-am simti niciodata prost, am fost mereu tratata foarte frumos si mi s-au respectat mereu deciziile. Asa ca, fetelor, nu mai amanati. Trebuie sa va simititi bine la locul de munca si sa munciti cu drag!

Andreea, 28, Bucuresti

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Penelope

    September 27, 2017 at 11:53 am

    Cred ca cel mai important este sa faci ce iti doresti, indiferent daca este vorba de videochat sau orice alt domeniu de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top