Stiri

Ryanair ar urma să anunțe prima sa rută regulată spre Iași

Ryanair va anunța noi rute din Dublin spre aeroporturi din Europa, iar printre noile destinații s-ar numără și Iașiul. Compania low-cost irlandeză ar urma să anunțe în curând prima sa rută aeriană operată la Iași, aeroport dominat în prezent de Wizz Air.

Aceasta a obținut noi sloturi de aterizare/decolare pe aeroportul din capitala Irlandei și intenționează să lanseze și o rută spre aeroportul din Iași. Prima rută operată de Ryanair spre și dinspre Iași va fi inaugurată în sezonul de vară al anului 2023, potrivit documentelor văzute de BOARDINGPASS.

Momentan data la care vor debuta zborurile și frecvența cu care compania low-cost va zbura pe această rută sunt necunoscute.

La fel ca și în cazul rutei de la Cluj Napoca spre capitala Irlandei, Ryanair va fi în competiție directă pe ruta Iași – Dublin cu compania HiSky. Alături de HiSky, până în septembrie 2022, pe această rută a operat zboruri regulate și compania low-cost Blue Air. În prezent Ryanair operează zboruri comerciale regulate spre și dinspre șase aeroporturi românești: București, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top