Stiri

Samsung Galaxy Note20 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note20, cea mai nouă serie de smartphone-uri a producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, au fost lansate oficial ieri în cadrul evenimentului virtual Galaxy Unpacked transmis live din Coreea. Noile dispozitive reprezintă cea mai puternică serie Note de până acum și reprezintă, conform producătorului, un partener de încredere care va susține productivitatea utilizatorilor cu ajutorul performanțelor de top.

Camera 8K a noilor Galaxy Note20 are un raport de aspect 21:9 și poate înregistra la 24fps. Modul Pro Video oferă posibilitatea focalizare pro-grade, dar și instrumente de zoom și de fotografiere de 120 de fps, precum și opțiuni FHD pentru videoclipuri în stil cinematografic. Noul senzor laser pentru auto-focus de pe Galaxy Note20 Ultra permite o focalizare precisă.

  • Noul Samsung Galaxy Note este disponibil în două variante: Note20 și Note20 Ultra
  • Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă pentru Galaxy Note20 pot primi o pereche de Galaxy Buds+, iar cei care optează pentru Galaxy Note20 Ultra o pereche de Galaxy Buds Live

Noua serie vine însoțită de un S Pen îmbunătățit. Acesta oferă o experiență de scriere digitală unică și o precizie și timp de reacție de neegalat. Noua funcție a S Pen-ului de a acționa de oriunde permite navigarea cu ușurință indiferent de aplicația folosită.

Pentru prima dată de la lansarea seriei Note, Galaxy Note20 Ultra vine echipat cu un display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare pe cel mai bun display al producătorului. Smartphone-ul dispune de o baterie inteligentă ce rezistă întreaga zi și are o capacitate de încărcare super-rapidă ce oferă o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute.

Seria Galaxy Note20 vine cu o actualizare a funcție Link to Windows ce permite accesare cu ușurință a aplicațiilor mobile direct de pe un computer cu Windows 10 fără a perturba ritmul de lucru. În plus, toate ecosistemele de productivitate sunt aliniate între dispozitive atunci când Samsung Notes se sincronizează cu Microsoft OneNote și Outlook, iar alertele cu Microsoft Outlook, To Do și Teams.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note20 și Samsung Galaxy Note20 Ultra până pe 20 august. Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă pentru Galaxy Note20 pot primi o pereche de Galaxy Buds+, iar cei care optează pentru Galaxy Note20 Ultra o pereche de Galaxy Buds Live.

Samsung Galaxy Note20 4G cu memorie internă de 256GB este disponibil pentru 946.8 euro, în timp ce Samsung Galaxy Note20 Ultra cu memorie internă de 256GB este disponibil pentru 1296 euro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top