Comunicate

„Sapte Seri” la MSM TV din 27 martie – afli tot ce misca in orasul tau!

MSM TV România introduce in grila de programe o nouă emisiune pentru telespectatorii săi. Noua producţie – „Şapte Seri” este realizată impreună cu Revista naţională „Sapte Seri” şi va fi difuzată bi-lunar, în fiecare vineri, de la ora 18:30. Prima emisiune a fost difuzata pe data de 27 martie.

Emisiunea “Şapte Seri” urmăreşte structura revistei naţionale “Şapte Seri” – ediţia de Iaşi, prin prezentarea locaţiilor. Producţia va mai cuprinde un interviu cu o personalitate de pe plan local/ naţional/ internaţional. Editorialiştii revistei “Şapte Seri” vor avea o intervenţie telefonică in timpul emisiunii prin care işi vor exprima opiniile vis-à-vis de materialele publicate. Noua producţie MSM TV România are scopul de a oferi o alternativă in petrecerea timpului liber atât in locaţiile prezentate cât şi in cadrul evenimentelor anunţate pe parcursul editiei. Rubricile au rolul de a oferi informaţii din cultură, viaţa de zi cu zi, fashion, tendinte in make-up si hairstyle, sănătate, informaţii despre programele cinema, concerte, cluburi&baruri, condiţii de cazare in Iasi, restaurante&pizzerii.

„Emisiunii <Şapte Seri> i se atribuie calitatea de premieră in Romnia, pentru că se face asocierea primei televiziuni online de entertainment din ţară cu prima
revistă de timp liber distribuită gratuit şi cu o prezenţă pe piaţă de peste 10 ani de zile. Producţia are un format dinamic, interactiv, fiecare ediţie realizându-se in diverse locaţii. Ieşenii au ocazia să cunoască sau să revadă locaţiile pentru petrecerea timpului şi de a afla agenda de evenimente. Totodată, formatul emisiunii, se adresează şi persoanelor care vizitează oraşul in scop turistic sau bussiness”, a declarat Florin Stoica, directorul general al MSM TV.

„Am ales sa realizăm această emisiune la MSM TV, deoarece oamenii caută tot mai multe informaţii pe internet despre cum să işi petreacă timpul liber. In prima ediţie sunt prezentate şapte locaţii din Iaşi urmărind structura revistei „Şapte Seri”. In curând vom extinde proiectul in reţeaua naţională <Şapte Seri>”, a declarat Răzvan Oprea, directorul zonal ŞAPTE SERI IAŞI.

ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti şi 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara.
Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.

MSM TV este prima televiziune online de entertainment Romania, proiect realizat de Media Show Management, care a fost lansat pe data de 24 ianuarie. MSM TV are ca scop acoperirea zonelor lasate libere de televiziunile locale si nationale, punand in valoare astfel productia proprie cu o abordare neconventionala, interactiva si informativa.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top