Auto - Moto

Dacia prezinta primele imagini cu Sandero 2019

Dacia Sandero 2019 a fost prezentata in premiera de revista franceza Auto Plus. Din primele imagini publicate se poate observa o schimbare semnificativa de design, mai ales la exterior. Dacia Sandero este mai robusta, mai lunga, mai lata, deci vizibil mai stabila si chiar mai incapatoare. Ornamentele din jurul aripilor si de pe acoperis te duc cu gandul la un model Stepway, care este varful de gama la Dacia.

Noua Dacia Sandero se prezinta ca un SUV/crossover compact si seamana cu un Stepway. Desi s-a crezut ca Dacia va lansa mai intai un nou model de Duster, insa imaginile aparute in publicatia franceza AutoPlus.fr arata ca este vorba despre o a treia generatie de Sandero, una dintre cele mai bine vandute masini in Europa.

Sandero 2019 va fi construita pe o noua platforma, cea pe care se afla si Renault Clio. „Dacia Sandero va avea un design complet nou, dar pretul ramane neschimbat”, scrie revista Auto Plus.

Dacia ar urma sa introduca pe piata si un nou model de Logan, care va avea elemente similare cu cele de la Sandero. Ambele ar urma sa fie lansate oficial in 2019, cel mai probabil spre finalul anului.

Vezi si alte aparitii din lumea automobilelor ce vor fi disponibile din 2019:

Noua Skoda Scala 2019 / Mazda 3 2019 / Range Rover Evoque 2019 / BMW X7 / 2019 Volvo S60

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Știrile zilei - 24 decembrie 2018 ⋆ zoso blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top