Stiri

Tazz x Palas x Iulius Mall Iași îți propun dish-uri cu specific internațional și premii

Poftele tale în materie de mâncare au ajuns să fie la superlativ și ești în căutare de gusturi noi? Palas, Iulius Mall Iași și Tazz by Emag îți propun o nouă experiență culinară prin care vei descoperi un nou univers de arome și mixuri gastromice. Încearcă fusionul de bucătării internaționale din foodcourt-urile Palas și Iulius Mall Iași și câștigă unul dintre premiile disponibile în aplicația Tazz!

Se spune că ești ceea ce mănânci, de aceea restaurantele prezente în foodcourt-urile Palas și Iulius Mall Iași îți propun doar specialități! Vino să te delectezi cu preparatele tale favorite, iar noi te premiem! Până pe 5 septembrie 2021Palas și Iulius Mall Iași împreună cu Tazz by Emag ți-au pregătit o super campanie: la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de leivalabil în aplicația Tazz. De fiecare dată când cumperi preparate de minimum 25 de lei la unul dintre restaurantele din foodcourt și o răcoritoare din gama Coca-Colapăstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de PremiereLa trei ștampilereturnezi cardul și primești pe loc voucher-ul Tazz, în valoare de 30 de lei.

Palas te așteaptă cu o varietate de restaurante în cel mai mare foodcourt din regiunea Moldovei, iar prin intermediul campaniei „Tazz x Palas – 3 meniuri + 1 gratis” poți să descoperi gusturi de pe întreg mapamondul și să fii premiat. Încearcă gusturile propuse și de noile locații inaugurate recent în foodcourt-ul Palas: humusul delicios de la „Hummus Bar”, preparatele cu specific american de la „Mana”, un desert tasty de la „Brioșa Mov” sau o răcoritoare de la „Chubby Bubble Tea”! Consultă regulamentul campaniei de pe site-ul Palas!

Dish-uri gustoase ai și în Iulius Mall Iași, iar dacă ai drum în zona „Tudor Vladimirescu”, poți să te înscrii în campania „Tazz x Iulius – 3 meniuri + 1 gratis”la Centrul Infoaflat la parterul Iulius Malllângă magazinul BSB. Mai multe informații găsești în regulamentul de pe site-ul Iulius Mall Iași!

„Enjoy your food” în foodcourt-urile din Palas și Iulius Mall Iași de la restaurantele care îți propun preparate italiene, libaneze, mexicane, chinezești, englezești sau tradiționale!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top