Stiri

Te-ai îngrășat în pandemie? Află ce să faci la prima întâlnire dacă vrei ca acest detaliu să rămână neobservat!

Lipsa activităților și timpul petrecut în casă i-au făcut pe mulți oameni să strice relația pe care o aveau cu micul lor prieten, cântarul. Ei bine, chiar dacă nu ești singurul care a pus câteva kilograme în plus, tot este la fel de important să știi să le maschezi până ce scapi de ele, mai ales dacă este vorba despre o primă întâlnire. Vestea bună este că nu trebuie să fii profesionist ca să reușești, trebuie doar să parcurgi articolul până la final, iar înainte de a ieși pe ușă, să te asiguri că ai bifat toți pașii prezentați. 

TOP 3 sfaturi care te vor ajuta să arăți mai bine că oricând 

Odată cu ridicarea stării de urgență și introducerea celei de alertă, cetățenii României au început să își părăsească locuința tot mai des. Iar dacă multe dintre cupluri s-au întâlnit, mai bine de două luni, doar în mediul online, acum, tot mai mulți își doresc să se vadă și în mediul real. Așadar, așteaptă-te oricând să fii invitat la o plimbare în aer liber sau, de ce nu, propune chiar tu o astfel de ieșire. Însă, înainte să ieși din casă, ai grijă la cele TREI detalii esențiale: 

  • În primul rând, doamnelor le plac bărbații îngrijiți, deci este important să acorzi atenție chiar și celui mai mic detaliu. Aranjează-ți părul cu mare grijă și dă-te cu parfum. În caz că nu știai, sexul feminin este înnebunit după mirosurile bărbătești, ceea ce înseamnă că ai putea să o cucerești chiar de la primul contact
  • În al doilea rând, ai grijă cu ce te îmbraci. Dacă ai reușit să o impresionezi cu parfumul, trebuie să o faci și cu hainele. Poartă ceva unic, care să îți vină foarte bine. Anterior întâlnirii, interesează-te care este stilul care o caracterizează: sport, casual sau elegant. Iar în funcție de asta, alege și ținuta. Având în vedere că s-ar putea să ai câteva kilograme în plus și corpul tău să nu arate tocmai excelent, ai putea să pui accentul pe încălțăminte. Așadar, alege o pereche unică de sneakers – vezi mai multe modele aici și cumpără ceea ce ți se potrivește
  • Iar, nu în ultimul rând, ține cont de felul în care te comporți. Doamnele apreciază bărbații atenți și punctuali. Prin urmare, ar trebui să te asiguri că ești gata la timp și că nu o vei lăsa să te aștepte nici măcar un minut. Această regulă se aplică indiferent de locul în care urmează să vă întâlniți.

În concluzie, este important să acorzi o atenție sporită tuturor detaliilor, dacă îți dorești ca acesta să nu fie prima și singura întâlnire pe care o ai cu femeia din fața ta. Vestea bună este că o poți cuceri chiar și cu câteva kilograme în plus. Însă, pentru asta, este important să respecți sfaturile de mai sus și să faci orice este nevoie pentru a îi forma o părere bună despre tine. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top