Evenimente

Teo – stand up comedy show @ Teatrul Luceafarul, 22 noiembrie

Teo - stand up comedy show @ Teatrul Luceafarul, 22 noiembrie
TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile,) într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

Cu un spectacol nou APROSTCALIPSA Teo iți adduce observații și puncte de vedere inedited, dar pline de miez si de un fin umor, așa cum ne-a învățat în toți acești ani!

UNDE? Teatrul Luceafărul
CAND? Marți, 22 Noiembrie ora 20.00
Rezervari: 0726 688 658
Bilet: 30/40 ron
Bilete se gasesc la casieria teatruluil, de luni pana vineri intre 09.00 – 14.00 si duminica intre orele 09.00-12.00. Contact casierie teatru Cocovic Mihaela 0748 132 317

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top