Evenimente

Dare to Dance @ Bistrothèque, 12 noiembrie

Dare to Dance @ Bistrothèque, 12 noiembrieClubul Rotaract Iași are deosebita plăcere să vă invite sâmbătă, 12 noiembrie 2016, la un eveniment caritabil de excepție, aflat la a doua ediție, Dare to Dance, ce va avea loc la Bistrothèque, începând cu orele 22:30. Acest eveniment este unul deosebit, care spune o poveste despre dăruire, prin intermediul momentelor de dans oferite de școlile: Dance energy, Dansatorii anonimi, Elegance, Ansamblul Orpheas. Rody’s Party – Rusu Rodica.
Evenimentul își propune, pe de o parte, promovarea dansului, iar pe de altă parte, să sprijine, în mod concret, pe cei aflați în nevoie. În acest sens, donațiile celor care vor participa la acest eveniment vor fi folosite, integral, pentru a-i ajuta pe copiii din Centrul social pentru persoane cu dizabilități, Galata. Centrul își propune îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor sociale din județul Iași pentru persoane cu dizabilități psihice și mentale.

În urma donațiilor obținute cu ocazia primei ediții a evenimentului, din data de 14 mai 2016, a fost renovată o încăpere, care era rece și impersonală, fiind, astfel, transformată într-o cameră colorată și veselă, primitoare și atractivă. În această cameră, își fac acum lecțiile copiii care beneficiază de învățământ la domiciliu și, de asemenea, poate fi folosită și ca izolator, în cazul în care un copil suferă de o boală contagioasă și nu mai poate sta o perioadă împreună cu ceilalți colegi. Într-o astfel de situație, el nu ar mai trebui să privească niște pereți goi, ci poate sta în condiții normale, confortabile.

Dare to Dance @ Bistrothèque, 12 noiembrie

Pentru mai multe informații legate de acest eveniment, accesați următorul link: https://www.facebook.com/events/364702973866723/, iar pentru rezervări, sunați la următorul număr de telefon: 0799.102.102.

Rotaract Iași este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activități constructive, din care pot învăța la fiecare pas câte ceva, ajutând, în același timp, societatea din care fac parte. În majoritatea orașelor lumii vei gasi câte un club Rotary și, sub tutela sa, un club Rotaract, implicat intens în nevoile și în atributele societății. Rotaract înseamnă “Rotary in action”, un nume foarte sugestiv, care denotă: energie pusă în slujba ideii de Service Above Self.

Banii obținuți din donația recomandată de 10 lei vor fi, în totalitate, utilizați pentru a-i ajuta pe copiii din Centrul social pentru persoane cu dizabilități Galata

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top