Stiri

Top 5 achiziții importante pe care să le faci pentru nou-născutul tău

Când ești nou în lumea părinților, poate fi greu să știi ce produse te vor ajuta să îți păstrezi copilul în siguranță și confortabil. Odată ce ai un copil, este posibil să ai mult mai puțin timp la dispoziție decât înainte. Există o mulțime de achiziții pe care va trebui să le faci înainte sau chiar imediat după naștere, iar unele sunt mai importante decât altele. În acest articol vei afla ce să cumperi și de ce!

Iată ce să achiziționezi

  1. Îmbrăcăminte

Este important să te asiguri că hainele pe care le cumperii sunt moi și confortabile. Bebelușii au pielea sensibilă și pot face iritații din cauza țesăturilor sau cusăturilor. Caută haine care au un procent ridicat de bumbac, deoarece acest material este mai puțin susceptibil de a provoca iritații decât alte tipuri de țesături.

Atunci când alegi hainele potrivite pentru bebelușul tău, alege-le pe cele care sunt ușor de îmbrăcat și de dat jos. Dacă este posibil, evită orice îmbrăcăminte cu nasturi sau fermoare; acestea pot fi greu de manevrat.

  1. Jucării

Probabil că ai văzut multe jucării la viața ta, dar te-ai gândit vreodată ce face ca o jucărie să fie mai bună decât alta? Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când alegi jucării pentru copilul tău, mai ales pentru un nou-născut. Poți alege din numeroase variante, precum binecunoscutele saltele de joacă de bebeluși – sunt interactive și ajută la o dezvoltare corectă a celui mic. Iar dacă intri pe babyneeds.ro vei găsi multe opțiuni din care să alegi.

  1. Produse de îngrijire

Aici pot fi multe produse pe care le poți achiziționa, dar printre cele mai importante sunt șamponul pentru bebeluși și gelul de corp. Acestea sunt sunt esențiale pentru a îți menține copilul curat. De asemenea, poți lua în considerare și o cremă hidratantă sau un ulei de corp fără parfum. 

  1. Echipament de călătorie

Poți începe prin a cumpăra echipament de călătorie potrvit pentru primul an de viață. Acest lucru înseamnă să cumperi cât mai repede un scaun de mașină și un cărucior. Astfel, atunci când ieși cu copilul în locuri publice, cum ar fi parcurile sau magazinele, să te asiguri că îți va fi ușor să îl transporți.

  1. Gadgeturi utile

Dacă te gândești ce produse ar putea fi aici, ei bine, să știi că este o listă lungă, dar tu poți cumpăra doar esențialul. Pentru început poți lua un monitor audio-video, care îți va fi de mare ajutor. Cu acesta îți vei putea supraveghea copilul oriunde ai fi. Din altă încăpere din casă sau poate chiar de la muncă.

De asemenea, poți cumpără un dispozitiv care să redea zgomot alb. Acesta îi liniștește pe cei mici și îi ajută adoarmă mult mai ușor!

Așadar, dacă vrei să fii un părinte pregătit înainte să vină bebelușul sau chiar după ce a venit, ține cont de cele menționate mai sus. Cu siguranță îți va fi mai ușor să știi exact ce să cumperi și de ce!

Sursă foto: Unsplash.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top