Stiri

Top 9 carti de citit in toamna aceasta

Toamna este anotimpul ideal pentru a sta treaz ore in sir cuibarit in casa pentru a citi povesti captivante si a te indragosti de noi personaje. Astfel, ti-am pregatit o lista de 9 carti ce cu siguranta le gasiti la preturi bune si pe care trebuie sa le citesti in sezonul acesta:

Maureen Lindley – “O fata ca tine”
Actiunea romanului ,,O fata ca tine’’ se petrece in 1939, in Angelina, un orasel din California. Povestea o suprinde pe Satomi Baker, o fata pe jumatate japoneza care se confrunta cu prejudecatile si cliseele americane.
Vezi pretul cartii Maureen Lindley – “O fata ca tine” pe elefant.ro

Paula Hawkins – “Fata din tren”
Stephen King a spus ca acest roman plin de suspans l-a tinut treaz o noapte intreaga. “Fata din tren” este un thriller care o are in prim-plan pe Rachel, o pasagera care in fiecare zi merge cu acelasi tren. In fiecare dimineata ea urmareste un cuplu care locuieste langa calea ferata si care in opinia ei este perfect, pana cand intr-o zi toata perceptia ei se schimba si Rachel ia parte la vietile lor.
Vezi pretul cartii Paula Hawkins – “Fata din tren” pe elefant.ro

Jon McGregor – “Asa ceva nu ti s-ar putea intampla niciodata”
Cartea cuprinde 30 de povestiri surprinzatoare cu “inceputuri rau prevestitoare si urmari care iti dau fiori” dupa cum citeaza “The New York Times”.
Vezi pretul cartii Jon McGregor – “Asa ceva nu ti s-ar putea intampla niciodata” pe elefant.ro

Jim Fergus – “Amintirea dragostei”
Povestea de dragoste a lui Chrysis si Bogey Lambert se desfasoara intr-un mediu artistic si literar dintr-un Paris de care te vei indragosti, in care totul renaste in exuberanta si viata este traita la o intensitate maxima.
Vezi pretul cartii Jim Fergus – “Amintirea dragostei” pe elefant.ro

Jojo Moyers – “Inainte sa te cunosc”
Povestea o surprinde pe Lou, o tanara plina de viata care ii va schimba viata lui Will, ramas fara vointa de a trai dupa ce a suferit un accident de motocicleta in urma caruia si-a pierdut abilitatea de a merge.
Vezi pretul cartii Jojo Moyers – “Inainte sa te cunosc” pe elefant.ro

Anna Todd – “Dupa ce am gasit fericirea”
Viata i-a luat de multe ori prin surprindere pe Tessa si Hardin, dar de fiecare data ei au infruntat toate provocarile, iar legatura dintre ei a ramas mai stransa ca oricand.
Vezi pretul cartii Anna Todd – “Dupa ce am gasit fericirea” pe elefant.ro

Erica Jong – “Teama de zbor”
Isadora Wing este o femeie sensibila care la apropierea varstei de 30 de ani incearca sa inteleaga sensul vietii. Isadora este o visatoare, scrie poeme, dar are o adevarata teama fata de zborul cu avionul.
Vezi pretul cartii Erica Jong – “Teama de zbor” pe elefant.ro

Guillaume Musso – “Central Park”
Povestea ii urmareste pe Alice si Gabriel, doi tineri care nu se cunosc si nu isi mai amintesc nimic din noaptea care tocmai a trecut, in urma careia se trezesc legati cu catuse unul de altul, de o banca din parc.
Vezi pretul cartii Guillaume Musso – “Central Park” pe libris.ro

Charlie Chaplin – “Viata mea”
Descopera viata misteriorului Charlie Chaplin asa cum a vazut-o el.
Vezi pretul cartii Charlie Chaplin – “Viata mea” pe elefant.ro

Cei de la elefant.ro ofera un voucher de 50% reducere celor care cumpara carti de minim 89.9 Lei

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Vezi lista completa de oferte de Black Friday 2018: magazine, cataloage si informatii despre cele mai noi reduceri de preturi – Iasi 4u

  2. Pingback: Cele mai vândute 10 cărţi în 2018 – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top