Stiri

Top sloturi Betsoft pe care trebuie să le încerci cât mai curând!

Citește și află care sunt sloturile Betsoft care merită jucate cât mai curând. Clasificare în funcție de RTP, câștiguri, popularitate și alte criterii!

Betsoft – brandul care promovează excelența în industria de iGaming!

Producătorul seriei Slots3, cu care a reușit să se facă cunoscut la nivel global, Betsoft, și-a început activitatea în anul 2006, iar de atunci a lansat peste 200 de titluri. Portofoliul brandului numără peste 500 de cazinouri și platforme de iGaming, cărora le furnizează pacanele, jocuri de masă și video poker.

Brandul este licentat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România, Malta Gaming Authority și Autoritatea pentru Jocurile de Noroc din Curacao, printre altele. Jocurile companiei Betsoft sunt verificate și certificate de către laboratorul independent GLI. Creațiile brandului se remarcă printr-un RTP peste medie (97%), caracteristici avantajoase (Free Spins, Bonus Round, jackpoturi progresive) și animații 3D.

Top sloturi Betsoft în funcție de popularitate

Sloturile populare de la Betsoft Gaming se caracterizează prin tematică (civilizații antice, simboluri clasice, magie, fantezie, etc), mecanismele de joc și caracteristici (multiplicatori progresivi, combinații care se formează în ambele direcții, funcție Respin, Vrăji Amuzante, multiple modalități de câștig, rundă Gamble, etc) și RTP.

Astfel, lista cu aceste jocuri online de sloturi include următoarele titluri:

 • Tiger’s Claw – RTP 95.14%
 • Back to Venus – RTP 97.07%
 • The Golden Owl of Athena – RTP 95.05%
 • Alkemor Tower – RTP 94.96%
 • Take the Bank – RTP 96.08%
 • Fruit Bat Crazy – RTP 95.22%
 • Total Overdrive – RTP 96.92%

Jucătorii de pe platformele de iGaming din România preferă următoarele sloturi de la Betsoft: Sugar Pop, Take the Bank, Primal Hunt, Book of Darkness, Aztec Treasures, Alkemors Tower, Fruit Zen, Rooks Revenge, Sin City Nights sau SlotFather Part 2.

Cele mai bune jocuri ca la aparate Betsoft în funcție de RTP

Betsoft este unul dintre creatorii de jocuri păcănele care mizează pe un RTP cu valori mari, de peste 96%, însă, avem și titluri care au un RTP mic (sub 94%), așa cum sunt jocurile Ned and His Friends (92.15%), Mermaid’s Pearl (93%), Mama Mia (93.46%), Sin City Nights (93.66%) sau Lost (93.8%). Cu toate acestea, acest brand a lansat numeroase jocuri online de sloturi cu un procent întors la jucător mare, așa cum este cazul următoarelor titluri:

 • Quest to the West – RTP 97.53%
 • Who Spun It – RTP 97.64%
 • Gypsy Rose – RTP 97.63%
 • Greedy Goblins – RTP 97.2%
 • Puppy Love – RTP 97. 23%
 • After Night Falls – RTP 97. 27%
 • Good Girl Bad Girl – RTP 97. 79%
 • Jungle Stripes – RTP 97.03%
 • Safari Sam – RTP 97.10%
 • Back to Venus – RTP 97.07%
 • The Angler – RTP 97.1%
 • Dim Sum Prize – RTP 97.18%

Seria Slots3 (Arcade și Interactive) care conține titluri precum Who Spun It, Birds, Good Girl Bad Girl, Fire and Steel sau Fa Fa Twins a reușit să se poziționeze rapid în rândul celor mai atractive serii lansate până în prezent de către studiourile producătoare de sloturi la nivel mondial.

Păcănele Betsoft în funcție de tematică

Asemenea altor branduri de marca din acest domeniu, Betsoft a abordat o varietate de tematici în jocurile sale, precum:

 • Fantezie – A Christmas Carol, Pinocchio, Kensei Blades
 • 777 – 7 Fortune Frenzy, Wilds of Fortune, Mr. Macau
 • Filme – At the Movies, Spinfinity Man
 • Aur – Great 88, Caishens Arrival, Tycoons
 • Fructe – Fruit Zen, Fruit Bat Crazy, Triple Juicy Drops

În afara acestor tematici, Betsoft abordează în jocurile sale ca la aparte teme precum natura, magia, spațiul și extratereștrii, aventura, monștrii, misterele și multe altele.

Top 5 jocuri de pacanele Betsoft pe care trebuie să le joci cât mai curând!

Având în vedere calitatea jocurilor de sloturi lansate de compania care și-a început activitatea în Malta în 2006 este destul de complicat să se realizeze o ierarhie a celor mai bune jocuri. Însă, câteva titluri reușesc să se evidențieze prin intermediul carcteristicilor prezentate:

 1. Who Spun It – jocul a fost lansat în 2013, are 30 de linii de plată, un RTP de 97.64%, volatilitate medie și oferă un câștig de 320.500 de credite. Jucătorul are la dispoziție runda Double Up (Heads or Tails) și 3 nivele Clue Collecting (Murder Weapon, Murder Location și Culprit Clue).
 2. Good Girl Bad Girl – lansat tot în 2013, acest joc de păcănele are un RTP de 97.79%, volatilitate medie și oferă 15 linii de plată, valoarea câștigului fiind de 1.170.000 de credite. Jocul se remarcă prin caracteristicile unice – Good Mode și Bad Mode (RTP diferit), Click Me Feature, runda Double Up și Money Wheel Bonus.
 3. After Night Falls – jocul a fost prezentat în 2014 și are un RTP de 97.27%, volatilitate medie, 30 de linii de plată și oferă un câștig de 1.550.000 de credite. Jucătorul poate câștiga până la 25 de rotiri gratuite, cu multiplicatori de 2-10x, runda Double Up, simboluri Wild care se deplasează pe role și 5 camere Click Me.
 4. Safari Sam – jocul a fost lansat în 2014, are o volatilitate medie, un RTP de 97.50%, 30 de linii de plată și oferă un câștig de 250.000 de credite. Jucătorul beneficiază de Heads or Tails (runda Double Up), Wild Animal Free Spins cu multiplicatori de 10x și câștiguri Stacked Collapsing.
 5. Greedy Goblins – lansat în 2014, jocul oferă 30 de linii de plată, un RTP de 97.2%, volatilitate mare și un câștig de 1.200.000 de credite. Pe lângă runda de dublare (Goblin or Elf), printre caracteristici se mai numără și Coin Drops, Sticky Wild Reels, până la 25 free spins și Bonus Round.

Toate aceste păcănele de la Betsoft se evidențiază prin grafica și animațiile 3D de calitate premium, care, împreună cu caracteristicile prezentate, le poziționează printre cele mai bune jocuri ale brandului.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top