Evenimente

Trendurile nuntii 2010 la Expomariage Iasi

9x12-prezentareVă aşteptăm la o fascinantă incursiune în lumea celor mai noi trenduri pentru nunţi, în perioada 12-14 martie, când va avea loc EXPOMARIAGE 2010 Iaşi, în generoasa ambianţă a Centrului de Conferinţe Providenţa din localitate, str. Păcurari, nr. 115. În acest minunat spaţiu expoziţional va avea loc cea mai mare şi importantă manifestare din delicatul domeniu al nunţilor, unde se întrec în oferte cei mai importanţi creatori de vestimentaţie pentru miri şi firme care vă vor propune servicii ireproşabile în organizarea minunatului moment din viaţa fiecăruia, care este NUNTA.
În cadrul acestui eveniment de referinţă, cu o tradiţie de peste 10 ani, vor fi dezvăluite – atât publicului larg cât şi profesioniştilor – excepţionale accesorii, bijuterii şi design de modă, fermecătoare buchete de mireasă, aranjamente de nuntă şi, nu în ultimul rând, vedete vor fi rochiile de mireasă, într-o revărsare de modele şi bun-gust, astfel încât mirii anului 2010 îşi vor putea alege pe loc vestimentaţia cea mai potrivită marelui eveniment din viaţa lor.
Faptul că în standurile expoziţionale regăsim şi firme ori branduri internaţionale este o dovadă a prestigiului de care Expomariage se bucură şi peste hotare. Expoziţia deschide, an de an, larg şirul ofertelor pentru nunţi, iar cei interesaţi îşi pot pregăti – cu ajutorul specialiştilor care le vor sta la dispoziţie în expoziţie – nunta de la A la Z, în cele mai mici amănunte şi la preţuri fără concurenţă!
Nu rataţi, aşadar, EXPOMARIAGE Iaşi, între 12 şi 14 martie, la Centrului de Conferinţe Providenţa Iaşi, pentru că este expoziţia ideală pentru NUNTA VOASTRĂ!
Programul de vizitare este: vineri între orele 13:00 şi 20:00, sâmbătă între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică între orele 10:00 şi 18:00. Biletul de intrare este de 5 lei, fiind valabil pe durata unei întregi zile.

9x12-prezentare

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. Stefan

  March 15, 2010 at 8:48 am

  Nu stiu la ce trebuie sa te astepti de la un astfel de targ, dar asta la care am fost eu a fost de-a dreptul penibil. In jur de 20 expozanti, pret de 3 lei intrarea (habar nu am pentru ce sa cerut taxa). si nimic interesant. De ce zic nimic interesant, deoarece am gasit preturi mai mari decat in magazinele expozantilor.
   
  Penibil!!!!
  NU mai recomanda si nu voi mai merge
   
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top