Stiri

Tu cum te îmbraci la festival? Lasă tonul muzicii să îți aleagă ținuta!

Vara este mereu sezonul predilect pentru festivalurile tale preferate și poate că ți-ai și cumpărat deja bilete la cele mai entuziasmante evenimente de anul acesta. Nu contează la ce festival vrei să mergi, în definitiv, ci contează doar energia pe care ți-o transmite și tipul de atmosferă în care te învăluie simplul gând că te vei bucura curând de el alături de prieteni. Rămâne însă o singură problemă de rezolvat. Cu ce te îmbraci în acele patru sau cinci zile de festival?

         Dacă ești o persoană foarte organizată din acest punct de vedere, vei dori să îți pregătești ținutele cu ceva timp înainte. Dacă ești, în același timp, acea persoană care petrece din greu o noapte întreagă și apoi doarme o zi pentru a se pregăti pentru următoarea escapadă sau pur și simplu te muți cu cortul în festival, este clar că nici nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a-ți alcătui o nouă ținută pe moment. În funcție de festivalul la care plănuiești să mergi, organizează-ți și ținutele, dar de data aceasta îmbracă-te în ritmul muzicii!

Iată cum îți poți alcătui ținutele în funcție de tipul de festival la care vrei să mergi:

Festival de muzică electronică

         Cu siguranță ai văzut că adepții muzicii electronice sau a rave-urilor optează adesea pentru trening. Indiferent de stilul tău vestimentar obișnuit, aici contează cel mai mult confortul. De ce? E simplu: vrei să te distrezi sau să te incomodeze pantofii? În funcție de stilul muzicii, minimal sau house spre exemplu, confecționează-ți ținuta. Un tricou scurt asortat la o bustieră și o pereche de pantaloni scurți sport, alături de o pereche de bocanci, poate fi o ținută extrem de reușită. Dacă este vorba despre o atmosferă mai încinsă, optează pentru ținute vaporoase în culori închise și o borsetă colorată care să spargă ritmul cromatic.

Festival de rock

         Un astfel de festival vine și cu alte reguli în privința hainelor pe care le poți purta. În primul rând, dacă este un festival de vară, fă-ți o favoare și nu purta negru. Optează pentru alte culori închise dacă asta este tonul pe care dorești să mergi. Te poți inspira din cromatica propusă de emblemele trupelor preferate la care dorești să ajungi sau din starea de spirit pe care ți-o creează piesa preferată. Griul închis, vișiniul sau nuanțele metalice îți vor face o mare favoare împotriva căldurii. În ceea ce privește bocancii, mai rabdă puțin. Nu poți pleca la festival fără perechea ta preferată.

Festival de jazz

         Jazzul este în sine o sărbătoare a spontanului, a plenitudinii și bucuriei trăirii momentului prezent. Stilul boho-chic nu va da greș niciodată în cadrul unui asemenea festival. Salopetele pline de culoare și imprimeru vii pot fi asortate chiar și cu sandale cu un mic toc. Poți găsi sandale de dama pe Adona.ro care să se potrivească multor ținute din dulapul tău. Dacă vrei o ținută cu mult mai lejeră, alege o pereche de șalvari perfecți pentru orice zi călduroasă și deja ești în ton cu vibe-ul întregului festival.

         În concluzie, stilul vestimentar ales trebuie să fie mereu în concordanță cu stilul festivalului și pentru a face alegerea corectă, te poți orienta în funcție de trupele sau artiștii tăi preferați. Dacă simți cu adevărat muzica, poți transpune ritmul preferat în culori, modele și alte forme vestimentare cu ușurință.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top