Auto - Moto

Ultima aparitie auto in Iasi: Morgan Aero 8

morgan-aero-8-in-iasiUltima aparitie exclusivista in domeniul auto din Iasi si-a facut de ceva vreme pe strazile din oras. Masina este un Morgan Aero 8 si a fost surprins, in fotografii, de un membru a forumului AutoMotorClub din Iasi. Posesorul masinii are afaceri in domeniul notariatului si mai detine un BMW Z4 si un Fiat 500.
Morgan Aero 8 are un motor V8 cu o capacitate cilindrica de 4298 cmc, 32 valve se dezvolta o putere de 335CP,  cantareste 1,100kg si ajunge la 100km/h in doar 4,5 secunde, avand o viteza maxima constructiva de 274km/h. Consumul unei asemenea masini este de aproximativ 16,3 litri de benzina la 100km/h. Costul de achizitie a acestei bijuterii este de aproximativ 100.000 de Euro si este de laudat bunul gust al posesorului care putea sa aleaga, precum au facut alti ieseni cu bani, dintre Ferrari, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce sau Bentley.
In concluzie nu ne mai ramane decat sa acceptam faptul ca mai marii instariti ai Iasului au masini alese, dar din nefericire nu fac nimic pentru ca strazile sa fie pe masura acestora.

morgan-aero-8-in-iasi

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Un nou bolid de lux pe strazile Iasului: Morgan Aero SuperSports | Portalul orasului Iasi 4u

  2. Pingback: Morgan Aero SuperSports un nou bolid in Iasi | deScandal.ro :: un pic mai intepator!

  3. Pingback: Masini scumpe din Iasi: Ferrari 458 Italia | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top