Barfe

O eleva de 18 ani fura inimile barbatilor Ieseni

4026-152366-faxCorina Bacalum pare să aibă o listă lungă de victime amoroase. Eleva de doar 18 ani, din Iaşi, a impresionat cu frumuseţea ei nu numai pe medicul Iulian Carp, care vrea să divorţeze pentru ea, ci şi pe un milionar italian de 36 de ani, Raffaele Pace, unul dintre cei care au oferit o bijuterie de peste 11.000 de euro la emisiunea “Inelul cu Diamant” de la Euforia TV.
Tânăra a participat la un concurs pe site-ul televiziunii, la care trebuia să răspundă la o serie de întrebări despre emisiunea “Inelul cu diamant”. Premiul era o cină cu bogătaşul italian. Ajunsă în marea finală a concursului emisiunii (produsă de Mamitzu Production pentru Euforia Tv), Corina a fost văzută în fotografii de Raffaele, care, spun sursele noastre, s-a “aprins” imediat, impresionat de frumuseţea moldovencei. Peninsularul a insistat ca ea să fie aleasa pentru cina respectivă. Cu toate acestea, diferenţele din programul celor doi au făcut ca acea cina să nu aibă încă loc, afacerile lui Raffaele forţându-l să fie multa vreme plecat din Romania.
Corina a devenit celebră odată cu apariţia în presă a poveştii de iubire cu doctorul Iulian Carp (32 de ani), directorul de îngrijiri de la Spitalul CFR din Iaşi. Acesta, un bărbat cu o căsnicie de zece ani, şi-a uimit colegii şi prietenii când a anunţat că divorţează pentru că i-a “picat cu tronc” o elevă de 18 ani, Corina Bacalum.
Vrea să fie vedetă
Corina visează de mult timp să ajungă vedetă. Ea are toate calităţile pentru a semna un contract serios cu un post de televiziune”, a mărturisit un coleg al Corinei.

Sursa Ziarul Libertatea

Facebook Comments

5 Comments

5 Comments

 1. Dragos

  June 7, 2009 at 1:44 pm

  Un L……. BAGIU

 2. andrei

  June 7, 2009 at 1:53 pm

  El un prost iar ea se crede frumusetea pamantului.
  ce Dumnezeu vedeti asa frumos la ea ? tatele alea  imense si lasate si nasul ala stramb sau cum o mai fi….daca ar fi asa inteligenta ar lasa bosorogii in pace . . . sau vom avea parte de inca un cuplu bomba…. cum a fost si sunt in continuare monica si iri  :))  in loc sa`si vada de femeia lui se uita la copchile…
  :-j

 3. andreea

  June 30, 2009 at 4:34 pm

  stupid b***H 🙂

 4. Otto Pop

  September 26, 2010 at 10:21 am

  Inel de 11.000 de euro, pfai de capu meu ce norocoasa :))

 5. alex

  November 18, 2010 at 4:42 pm

  chiar nu mi se pare extraordinara tipa.. poate doar corpul dar nu exceleaza.. se exagereaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top