Stiri

Una dintre cele mai bine platite meserii din prezent a�� videochatul. Din culisele unui studio videochat

untitled-design

Piata locurilor de munca a cunoscut o schimbare spectaculoasa odata cu dezvoltarea mediului online. In felul acesta, prezentul poate oferi numeroase oportunitati celor care se indreapta spre o cariera in aceasta sfera digitala. Un foarte bun exemplu in acest sens este chiar videochatul. Fiind una dintre cele mai bine platite meserii, colaborarea cu un studio videochat este sansa multor tinere din Romania.

In cele ce urmeaza vom discuta despre aspectele nevazute ale acestei activitati, de ce este inca un subiect delicat si vom face cateva dezvaluiri din culisele unui studio de videochat din Bucuresti, LiveStudio.

Colaborarea cu un studio de videochat

Intr-o societate in care rata somajului este una in continua crestere, multi absolventi, chiar de studii superioare, nu se regasesc in meseriile pe care le-au studiat si unde salariile rareori reusesc sa ofere o viata decenta, industria videochatului reprezinta o adevarata oportunitate pentru tinere.

Datorita faptului ca veniturile din aceasta industrie sunt cu mult peste media salariala inregistrata in Romania, tot mai multe fete se indreapta catre o cariera destul de promitatoare in videochat.

Insa, este totul atat de usor precum pare?

Cu toate ca cifrele vehiculate sunt de cele mai multe ori impresionante, cazurile in care modelele videochat chiar castiga mii de dolari sunt in situatia in care se colaboreaza cu un studio videochat, spre deosebire de cele care vor sa lucreze pe cont propriu, de acasa.

De ce nu este indicat de acasa?

Fiind o industrie care a cunoscut o dezvoltare si o crestere exponentiala, videochatul din prezent pune un foarte mare accent pe profesionalism. Desi este in mod practic o forma de socializare in mediul online si toata aceasta activitate ar putea fi realizata cu o camera si un calculator conectat la internet, lucrurile nu stau chiar atat de simplu.

Castigurile serioase vin doar pentru modelele de videochat care prezinta o imagine deosebita si care reusesc sa ofere servicii de calitate. Cu alte cuvinte, experienta pe care o vor regasi admiratorii este direct proportionala cu sumele de bani investite de acestia in sedintele respective de socializare, ceea ce influenteaza in mod direct castigurile.

job

Pentru ca un model sa reuseasca acest lucru de acasa ar fi destul de costisitor, mai ales ca e nevoie de aparatura de ultima generatie si crearea unui ambient elegant, luxos si care sa ofere un bun cadru vizual (luminozitate, proportii, calitatea imaginii, etc.).

O vizita in culisele LiveStudio

Aruncand chiar si o singura privire pe site-ul livestudio.ro sau cu o vizita in cadrul studioului se remarca profesionalismul care exista si atentia deosebita pana si celor mai mici detalii.

Fiind unul dintre cele mai importante studiouri de videochat din capitala, LiveStudio a devenit in ultima perioada un loc foarte cautat de tinerele dornice sa aiba o cariera de succes si care isi doresc sa lucreze in cele mai bune conditii.

De altfel, principiul dupa care se ghideaza acest studio videochat este unul care sa ofere o sansa tuturor tinerelor care isi doresc si care sunt deosebit de motivate sa prospere in acest domeniu, chiar si fara o experienta anterioara.

Este vorba doar despre lux si faima?

Cu toate ca luxul si faima fac parte dintr-o realitate a acestei meserii, in spatele lor stau multe ore de munca si o continua dorinta de perfectionare a modelelor care reusesc sa prospere in acest domeniu.

Practic, in cazul echipei de la LiveStudio se poate spune ca motivatia este una deosebita. Plecand de la modul in care sunt amenajate camerele, tehnologia folosita pentru a oferi o experienta cat mai placuta si continuand cu trainingurile oferite modelelor, pana la sistemul foarte clar de bonusare, LiveStudio inseamna mult profesionalism.

In acest domeniu este foarte importanta oferirea unor conditii de confort atunci cand se lucreaza, lipsite de stres, precum si mentinerea unei armonii in randul intregii echipe, ceea ce face cu mult succes studioul anterior mentionat.

16-birou-canapea-alba-scaun-modern-tapet-biblioteca

Castiguri de mii de dolar lunar

Intregul proces, plecand de la recrutatare, la invatarea notiunilor de baza si pana la activitatea propriu-zisa, este foarte atent gandit si planificat de catre LiveStudio, astfel incat sa usureze si sa faciliteze performante demne de invidiat.

Ca de exemplu, pentru a aplica pentru un job este necesar un simplu telefon sau contactarea echipei de pe site-ul livestudio.ro, iar interviurile sunt planificate de obicei in cel mai scurt timp. Dupa acea etapa se pune accent pe imaginea modelelor, se organizeaza sedinte foto, sedinte de makeup, hairstyle, cursuri de comunicare, precum si de limba engleza sau franceza. In felul acesta se pun bazele unei cariere de succes.

Toate aceste detalii se concretizeaza in castiguri lunare de mii de dolari realizate de catre modele, atat de pe urma salariului de baza, cat si in urma numeroaselor bonusuri si cadouri oferite de catre marile studiouri de videochat.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

5 Comments

5 Comments

 1. Ana

  July 19, 2017 at 7:43 pm

  Chiar se plateste bine videochatul si il poti practica si de acasa…

 2. Wendy

  September 15, 2017 at 11:13 am

  Fetele din videochat ajung al sume extraordinare intr-o luna, iar in alte domenii este umitor cat d eputin este salariul, de asta a devenit videochatul atat de ales.

 3. Joana

  December 11, 2017 at 2:11 pm

  Daca lucrezi singura, cel mai probabil nu vei ajunge mai departe, de asta studiourile accepta incepatoare, sunt multe oportunitati de care beneficiezi daca alegi sa incepi direct cu un studio.

 4. Marina

  July 31, 2019 at 8:59 am

  Acest domeniu inca este un subiect tabuu la noi in tara. Cu toate acestea din ce in ce mai multe doamne si domnisoare sunt incantate de ideea acestui loc de munca.

 5. Brandusa

  April 6, 2020 at 1:38 pm

  De acasa nu as recomanda. Sa lucrezi cu un studio inseamna in primul rand siguranta ta. Iti pastrezi anonimatul, castigi bani sigur si ai parte de suport in cazul in care intampini probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top